Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džem z dýně a jablek

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 10. 2009 13:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 136 kJ / 2 662 kcal
Bílkoviny13,90 g
Tuky5,73 g
Vláknina48,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy616,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem vše vařila asi 10 min. v tlakovém hrnci, vypla a nechala dojít. Pak jsem směs rozmixovala ponorným mixérem.

Zdroj- Vaření.cz paní Lenka Vlčková

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirka79

26. 10. 2014 16:24

Delal tu nekdo prosim tu variantu s pomerancem:-pwww.toprecepty.cz?

mirka79

24. 10. 2014 23:49

Diky za receptik, az kvuli nemu a podekovani jsme si tu vlastne udelala registraci, i kdyz podle Top receptu desne rada varim pecu i zavaruji :)! FAkt uzasny recept, minuly rok jsem nezavarovala, protoze jsme nemela sanci, mame dvojcata, letos dva a pul roku, minuly rok to bylo nemozne! Dzem nam tedy vydrzel dva roky, ten prvni a letos hura, zavarila jsem znova :yes::-K!!! Mohla bych se zeptat na ten pomeranc? Neda mi to spat, rekla jsem ze uz letos zadny dalsi dzem, ale... Kolik tam toho pomerance prijde? Stejne jako jablek? Strouhate tam treba kuru? Diky moc! Mirka

tejaja tejaja

21. 10. 2014 07:36

Ivana Coneva: Veeeľmi dlhý čas to vydrží, pokiaľ nezjete. :-D Nikdy inak nerobím ani ja. Doma sme voľafedy ani neotáčali hore dnom, marmeláda sa zavrela celofánom a gumičkou ( nastrihanou z duše z bicykla ) a nikdy sa nič neskazilo. Lekvár má toľko cukru, že pokiaľ doň vyložene nespadne najaká omrvinka a pod., nemá šancu sa skaziť. ;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 10. 2014 22:52

Ivana Coneva: Ještě nikdy se mi nezkazila jakákoliv marmeláda .;-)

Ivana Coneva

20. 10. 2014 18:43

Dobrý den. Moc by mne zajímalo jak dlouho vydrží takto "zavřená" marmeláda? vím že když se zaváří v hrnci sklenice tak to má dlouhou výdrž ale takhle jen zavřít....kolik tomu dáváte? Budu dělat poprvé tk nevím ..děkuji;-)

Zdena

14. 9. 2014 16:19

Klobouk dolů;-)i já přemýšlím o tom zkusit někdy dýňovou marmošku, prosím ten zázvor se dává mletý ze sáčku a nebo se strohá kořen co normál koupíte, děkuji...:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2013 16:32

mibal: to jsem ráda. Ten zázvor tomu dá takový říz :-)

mibal

5. 11. 2013 14:01

nesehnala jsem zázvor,ale i tak je výborná :-p

Nima

7. 10. 2013 22:28

Dekuju za odpoved, hned ji vyzkousim :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 10. 2013 23:21

Nima: Určitě;-)

Nima

2. 10. 2013 18:08

Ahoj, chci se zeptat, muzu na tento recept pouzit dyni hokaido? :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2012 20:09

senky: díky;-)

senky senky

10. 11. 2012 18:33

Dělala jsem dnes s Gelfixem 2:1 a super:yes::yes: jen jsem na závěr přidala na zvýraznění chuti špetku kyseliny citronové.
Dostáváš 1 s praporkem:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 8. 2012 18:51

janina87: nene, buď želírovací cukr, nebo klasický a pak ten Gelfix;-)

janina87

26. 8. 2012 18:39

Dotaz;-) chápu to správně... želírovací cukr+ještě normál???:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marmeláda z dýně dýňový džem marmeláda z dýně hokaido marmeláda z dýně recept dýně recepty recepty z dyně dýňová marmeláda s jablky marmeláda z dýně a jablek dýňová marmeláda dýně marmeláda recepty z dýně marmelada dýňová marmeláda recept dýňový džem recepty dýňová marmeláda se skořicí recept na marmeladu z dyne marmelada z jablek recepty dýně hokaido marmeláda dyne hokaido recepty marmelada recept marmeláda z dýně dýně recepty marmelada

Suroviny: dýně, cukr želírovací, citron, skořice mletá, jablko, zázvor, voda

TopRecepty.cz

Džem z dýně a jablek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8k6