Pečený pangasius s bylinkami
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mám ráda takto prodávaného pangase. Častokrát se mi stalo, že jsem při nákupu mražených "filátek" dala rybu péci ( 1,5 kg ) a po otevření trouby na mne v pekáčku smutně koukalo několik velmi malých kousků, ale plavaly alespoň v litru vody.
Člověk si ani neuvědomí, že ryba je před mražením napuštěná vodou a pak vlastně platíte jen 70% ryby a zbytek je jen drahá voda :-(( To jen má zkušenost, možná máte lepší. Ale na to, že je pangas jen sladkovodní ryba z vietnamských rybníků, tak je to drahá zkušenost :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2010 10:59
Tento recept je fakt mnamka!!!!!
21. 10. 2009 18:13
rybičky máme rádi, toto vypadá jedle
21. 10. 2009 14:38
Iljuso a já jsem si nevšimla takové dobroty? To máš celého pangase, že, já bych taky chtěla udělat, ale mám jen filety pangasia. Asi si koupím pstruha na to a ty máš +
21. 10. 2009 14:34
rybičky já rád
21. 10. 2009 12:22
Sympatický receptík Pórek mám moc ráda a taky dělávám třeba makrely na roštu a dovnitř dávám libeček, tady by se hodil třeba taky.
21. 10. 2009 12:07
Vypadá to velmi dobře a dávám bodík +7.
21. 10. 2009 10:45
Pangáska dělám ráda, většinou kupuji v Makru chlazené filety, celou rybku jsem ještě neviděla, ale to bude tím, že jsem ji nikdy nehledala, ale to napravím . Moc hezký recept, dávám do oblíbených a Tobě bodík - i za krásné fotky
21. 10. 2009 09:35
...Pangas vcelku je skoro vždy v Makru...kdo máte možnost nákupu tam...
21. 10. 2009 09:32
Iljušo,to je tedy lákavý receptík.Taky máme rádi Pangase,právě filátka,kvůli dětem,že tam nejsou kosti.Ale tohle určitě vyzkoušíme,tedy pokud seženu Pangase v celku.Ale už teď dávám bodík
21. 10. 2009 08:49
To vypadá báječně, pangasa máme rádi . Já vždycky kupuju čerstvá filátka, tam tolik vody není. Ale jako Eliza, celého jsem ještě taky neviděla prodávat, musím zarazit do Penny
21. 10. 2009 08:08
Iljuško, hned po ránu jsi mě potěšila báječným receptem a skvělými fotkami . Pangase jíme docela často, ale ještě jsem ho neviděla prodávat jinak, než právě ta zmrzlá filátka, o kterých píšeš. Budu se po něm muset poohlédnout...
První bodík letí z mé adresy .
První bodík letí z mé adresy .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 29 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený pangasius peceny pangas pangasius pečený pangasius v troubě pangasius pečený v troubě pangas peceny pečený pangasius recept pangasius na bylinkach pangasius recepty v troubě pangasius koření recepty pangasius mrazeny pangasius pangas v troubě pečený pangasius recepty pangas pečený v troubě pangasius mrazeny mražený pangas pečený pangas recepty pangas na bylinkách bylinky na ryby
Suroviny: pangasius, pórek, čerstvé bylinky, sůl, olej olivový, šťáva citronová, koření na ryby
Pečený pangasius s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnWY
11 názorů