Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí dušené plátky

Hovězí maso si zaslouží skvělou úpravu a delší péči. Naklepat, orestovat, podusit, dochutit. Nezapomenout na vhodnou přílohu. Finální jídlo se vám odvděčí výbornou chutí a získáte i pochvalu od vašich strávníků.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

1. 11. 2009 15:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 116 kJ / 1 701 kcal
Bílkoviny150,35 g
Tuky88,36 g
Vláknina8,61 g
Cholesterol 346 mg
Sodík 1,46 g
Sůl3,40 g
Sacharidy27,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Plátky masa nevyndaváme, omáčka by ztratila chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarcelaPa

8. 8. 2021 13:57

Výborné, moc jsme si pochutnali. <3

mifka mifka

15. 10. 2017 21:15

Výborný manzel moc chvalil :-K:-)

Ivulisek

4. 11. 2012 12:06

už to tu voní a je to výborné :yes:

janis06

28. 5. 2011 15:06

:yes: Vyzkoušeno, skvělý receptík ;-):yes: Dávám bodík

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 3. 2011 19:11

:-K:-K

Scarlet-pl Scarlet-pl

16. 12. 2009 11:16

děkuji za bodíky chtěla jsem fotky přidat sama, ale to je tak když se technika zblázní nejdřív se zbláznil foťák a potom šel do servisu notebook.:-Dale za bodíky děkuji:-K

magdalenka magdalenka

15. 12. 2009 13:54

A moja ségra má takéto puntíkaté taniere tiež...myslím, že celú súpravu...

Bibinka Bibinka

15. 12. 2009 13:39

Eliz, ještě zbylo na zítra, tak talíř nepřetéká;-)to se mi fakt stává, když už chci všechno spotřebovat-nemám ráda zbytky:-D

Bibinka Bibinka

15. 12. 2009 13:38

Holky bude, už je tady a já to vařila na dnešek, tak talíř nebyl. Já nesoutěžím, já jen pomáhám přidávat fotky, ale díky tomu, bych asi vůbec nevyzkoušela a to by byla velká škoda;-)velmi dobré a u nás oblíbené jídlo:-p:-p:-p
Scarlet, bodík je jasnej a dala bych jich i víc:yes::yes:

Eliza Eliza

14. 12. 2009 23:48

To je fakt, také mi chybí ten naservírovaný, šťávou přetékající talíř...:-p

Iljusa Iljusa

14. 12. 2009 23:40

Bibi - a další foto nebude:-?

mirca75 mirca75

2. 11. 2009 13:31

Kombinace maso,víno,..je u nás ve velké oblibě:-p a tak přidávám boďku a už se moc těším na fotečky;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2009 18:34

Scarlet, myslím, že tvůj recept dlouho bez fotky nebude;-):yes:

Scarlet-pl Scarlet-pl

1. 11. 2009 18:03

Děkuji...foto časem dodám až budu toto jídlo zase vařit počítám cca 14 dní.;-)

Bibinka Bibinka

1. 11. 2009 17:48

Scarlet, tyto plátky nemohou nikoho urazit, vypadá to moc dobře a u nás jsou taková jídla oblíbená. Škoda, že nemáš u receptu fotku, ale bodíka ti dávám a to prvního:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí plátky dušené hovězí recepty hovězí maso platky hovězí dušené hovězí plátky recept hovězí plátky recepty hovezi platek dusene hovezi maso recept hovezi platky s ryzi dušené hovězí s rýží dušené hovězí maso recepty dušené hovězí maso recepty hovězí maso dusene recept hovězí plátky hovezi platek recept dušené hovězí recept recepty hovězí plátky dušený hovězí plátek hovezi maso dusene recept na hovězí plátky

Suroviny: kýta hovězí, šunka, slanina, cibule, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, vývar hovězí, olej, majoránka, pepř mletý, sůl, mouka, voda

TopRecepty.cz

Hovězí dušené plátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YW70