Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové tyčinky - jemné a křehké potěšení

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 10. 2009 18:11

Suroviny

Porce: můžete spočítat sami

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 133 kJ / 2 661 kcal
Bílkoviny43,30 g
Tuky161,30 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy253,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jednoduché, rychlé a návštěvu potěší zejména ke kávě nebo čaji:)

-fotky dodám..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

23. 6. 2010 10:35

Určitě vyzkouším:yes::yes:

Patricie

11. 11. 2009 23:30

Posílám bod. Dnes jsem upekla z poloviční dávky. Jsou dobré, příště zkusím posypat krystal. cukrem se skořicí. Přidávám foto nevalné kvality, pouze z mobilu.

BarborkaS.

10. 11. 2009 22:16

Bohužel p. Václave už jsou pryč. Ale zkusím popsat- když tyčinku rozpulíte jsouvidět jemné vzdušné plátky podobně jako u listového těsta, pečením se trochu nafouknou a bznikne tedy jakási bublina uvnitř. Doufám že to postačí:-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

10. 11. 2009 09:13

Nemohli by být v řezu. Prosím .

BarborkaS.

31. 10. 2009 21:20

Tento recept jde i na slano (ale lepší je udělat sýrové placičky na slano viz. další z mých receptů), Ano tloušťka hřbetu nože = cca 2-3mm, Jano jednoduše těsto vyválejte, co nejtenčeji-tak aby v něm nebyli díry :-);-) , Jinak děkuji všem za komentáře. :-):-p

magdalenka magdalenka

27. 10. 2009 21:14

Bibinka, ja som to našla na mimibazare - na slano, potreté vajcom a sypané sezamom, makom...200g hladká, 100g margarín, 125g kyslá smotana, 1/2 KL sódy, soľ.pred pečením potrieť vajcom a posypať sezamom, makom...

zizala zizala (moderátorka)

27. 10. 2009 20:12

jj, já je znám právě z receptů a jsou fakt super:-p:yes:

Bibinka Bibinka

27. 10. 2009 19:53

Jani, je to to na druhé straně ostří, představ si, že něco krájíš a ta strana nože(neostrá) je hrot nože:-!Nevím, jestli z toho budeš moudrá, ale líp mi to napsat nešlo;-)

džango

27. 10. 2009 19:52

ale no tak, co to foto?

Bibinka Bibinka

27. 10. 2009 19:50

Barborko, to by šlo myslím i na slano ne:-? Je to fajn kombinace s tou zakysankou. Dávám ti jasného bodíka:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 10. 2009 19:10

Vypadá to rozhodně úžasně a určitě to budu chtít vyzkoušet. Jen, zase ty moje prdlé dotazy, omlouvám se..Jak je to myšleno tloušťka hřbetu nože?:-/

Ivina Ivina

27. 10. 2009 18:40

Je to zajímavé,škoda,že to ještě nikdo neokomentoval.Tak to asi zkusím.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jádrové tyčinky křehké sýrové tyčinky jádrová tyčinka smetanové tyčinky jádrové tyčinky ovocné jádrová tyčinka recept jadrove tycinky ovocne recept jádrové tyčinky recept jádrová tyčinka ovocná jemné sýrové tyčinky recept na jádrové tyčinky jádrová tyčinka ovocná recept jadrova ovocna tycinka tyčinka jádrová ovocná recept ovocná jádrová tyčinka recept tyčinky z kyselé smetany sýrové tyčinky smetana smetanove testo jádrové tyčinky ovocné recepty zloutkove tycinky

Suroviny: mouka, tuk, smetana, cukr

TopRecepty.cz

Smetanové tyčinky - jemné a křehké potěšení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E89N