Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoké hovězí na víně

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

7. 11. 2009 15:56

Suroviny

Porce: 3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 876 kJ / 1 165 kcal
Bílkoviny93,96 g
Tuky73,00 g
Vláknina5,15 g
Cholesterol 244 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,10 g
Sacharidy14,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dnes jsem to vařila ze skopového a taky moc dobrý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

klaradako

11. 2. 2012 14:13

Velmi chutné . Jen nějak mám pocit ,že je to hovězí po Znojemsku vylepšené .:-p

bara.it bara.it

4. 3. 2011 09:39

Jarusko - moc dobre masicko. Zaslouzis si bodika :yes:13:yes: a s dovolenim pridavam foto.

Jarka2

16. 4. 2010 15:30

:yes::yes::yes:

Radovan

10. 4. 2010 17:11

Po přečtení tohoto receptu, jsem dostal dobrou inspiraci, na zítřejší nedělní oběd. Hovězí pláky jsem jemně naklepal a z jedné strany okořenil bílým pepřem, potřel hořčicí a osolil. Druhou stranu jsem opepřil černým pepřem a zasypal staročeským kořením. Orestovanou slaninu a klobásku jsem zasmáhnul cibulkou a zastrouhanou kořenovou zeleninou. Ihned poté zalil 2 dcl.č.vínem :-D a přidal dusit hovězí masíčko :) . Protože jsem gurman tak jsem si nachystal pár silnějších plátku vepřové kýty, které jsem po naklepání naložil do česneku rozmíchaného v oleji a majoránce ;-) Když bylo hovězí masíčko tak na půl měkké, přidal jsem vepřové plátky a vše nechal dusit do změknutí. Závěr jsem nechal dle původního receptu:-p . Doporučuji vše zpracovat na mírném plameni delší dobu :yes: Přeji všem dobrou chuť :-p

janatka janatka

7. 1. 2010 12:30

Jarko2:!!!!ty mi teda dáváš.;-)Hledám něco k obědu a narazila jsem na tento recept,jenže nebylo vše potřebné a tak jsem dala místo slaninky klobásku a petžel nebyla,tak tam není.Jinak s citrónem jsem měla obavy,tak jsem dala méně,protože jsem dala okurku.No výsledek mne překvapil a je to baštózní.Miluji hovězí maso a tak jsem použila kližku.:yes:

Jarka2

11. 12. 2009 15:21

Jsem ráda,že vám chutnalo.:-))

jana73

29. 11. 2009 19:09

Dnes jsme měli k obědu a moc chutnalo, přidávám další bod:yes:

Iljusa Iljusa

17. 11. 2009 15:02

Dnešní oběd, velmi chutné, maso jsem použila hov. kližku :yes:+ bod a foto :-)

olina16

10. 11. 2009 13:16

Uvařeno, je to moc dobré. Dávám bodíka.:yes:

Iljusa Iljusa

8. 11. 2009 22:06

hovězí :-p:yes:

Jarka2

7. 11. 2009 22:53

:-))Děkuju.Doufám,že Vám bude chutnat!!!:-))

Patricie

7. 11. 2009 21:05

Ano, Drobek má pravdu. +:-p

Drobek Drobek

7. 11. 2009 19:10

:-p Já mám na tenhle přenádhernej recept HLAD!!
Už ho tisknu do sbírky, kam přijde navrch.:-8
Přidávám veliký bod:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezí na víně hovězí maso na vině hovězí kýta na víně hovězí kližka na víně hovezi na vine s korenovou zeleninou hovezi na vine recept kližka na víně hovezi na vine se zeleninou recept hovězí na víně hovězí kližka na červeném víně hovězí na víně recepty divoké hovězí recept hovězí maso na víně recepty hovězi na vině divoké koření hovězí na červeném víně s kořenovou zeleninou hovězí na víně s kapary na vine hovězí steak na víně hovězí víno

Suroviny: hovězí zadní, cibule, zelenina kořenová, citron, kapary, mouka hladká, víno červené, pepř celý, koření nové koření, tymián, bobkový list, slanina, sůl

TopRecepty.cz

Divoké hovězí na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AN11