Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jikry s mlíčím v remuládě

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 11. 2009 10:02

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Použila jsem remuládu z receptu : http://www.toprecepty.cz/recept/8537-smetanova-mar...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 11. 2012 16:42

:-O:-OJů,tak tahle dobrota mi nějak unikla:-8Ještěže tady prolétávají náhodné recepty:-*:-K
Cathleen,receptík líbí se mi moc líbí:-p:yes:Dávám krásných 13:-))

Iriska Iriska

26. 5. 2010 16:17

Tak jsem se dala do likvidování ještě vánočních zásob z mrazáku. Uvařené jikry a mlíčí jsem smíchala s pokrájenou Kunovjankou bez nálevu a celou lahůdkovou cibulkou i s natí. Přidala jsem Majolku® a trochu plnotučné hořčice. Dochutila solí, pepřem, cukrem a šťávou z citronu. Bodík už jsem dala :yes:

cathleen cathleen

6. 11. 2009 20:41

:-))Dej vědět, kdy zaskočíš a my nachystáme pstruhy!:yes:(Teď v zimě budou na přehradě kromě kaprů, amurů a tolstolobiků prodávat i štiky a sumce)

magdalenka magdalenka

6. 11. 2009 20:37

Tak toto je pre úplne neznáme niečo...iba hmlisto tuším, čo je mlieč a ikry...
(asi skočím k vám...kedy kupuješ ryby najbližšie?)

cathleen cathleen

6. 11. 2009 20:16

Tak to jooo....pokud pojedeš naším směrem, ráda tě pozvu, třeba na pstruha po mlynářsku;-) (a moc ráda tě poznám:-) )

zizala zizala (moderátorka)

6. 11. 2009 20:13

:-D:-D:-D Já měla na mysli už zpracované, na talíři...:-*

cathleen cathleen

6. 11. 2009 20:10

:-D:-DMožná by tě i přešla chuť, kdybys jich kuchala najednou skoro 10 kilo:-))....prodávají je u nás na přehradě, za 110kč/kg, každý pátek čerstvé.

zizala zizala (moderátorka)

6. 11. 2009 20:07

:-O Hromadu čerstvých pstruhů? Dala bych si...:-p:-p:-8

cathleen cathleen

6. 11. 2009 19:57

Na vánoce dáváme jikry a mlíčí do rybí staročeské polévky. Tohle jsem vyrobila proto, že jsme kupovali hromadu čerstvých pstruhů pro nás i kamarády, já je kuchala a téměř ve všech bylo mlíčí nebo jikry. Bylo to škoda vyhodit;-)

Bibinka Bibinka

6. 11. 2009 19:54

Irisko, také někdy na Vánoce obaluji a smažím mlíčí, teda když je pěkné a je ho relativně dost-docela mi to připomíná řízečky z prasečího mozečku(taky dělávám, když ho seženu).;-)

Iriska Iriska

6. 11. 2009 19:26

Na Vánoce smažím mlíčí jako řízek a jikry dávám do rybí polívky. Ale tohleto letos vyzkouším. Už teď ti dávám boďana :yes:

HankaPu HankaPu

6. 11. 2009 18:41

cathleen:yes::yes::yes: +

Iljusa Iljusa

6. 11. 2009 18:29

Cathleen - recept jsem přeposlala mým známým - rybářům ;-) :yes:

pipre pipre

6. 11. 2009 16:07

Mlíčí jikry a v remuládě, tak to musí být lahůdka!:yes:4.

zizala zizala (moderátorka)

6. 11. 2009 12:45

Super, dosud jsem nakládala jen slanečky. Kapří vnitřnosti a hlavu si dělám na cibulce, polévku rodina snese pouze na Vánoce. Tohle bude vítaná změna, dík;-):-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládané jikry jikry z kapra rybí jikry recepty jikry ze štiky kapri jikry salát z jiker a mlíčí nakládané mlíčí rybí jikry nakládání jíker recepty z jiker kapři jikry recept jikry ze pstruha recepty z mlici a jiker naložené jikry jikry ze štiky recept nakládání jiker a mlíčí recept na rybí jikry salát z jiker rybi mlici zpracování jiker

Suroviny: mlíčí, jikry z kapra, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, cibule, ocet, cukr, smetanová remuláda

TopRecepty.cz

Jikry s mlíčím v remuládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYzE