Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 057 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,52 g |
Tuky | 17,92 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 290 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zázvor je u nás velmi oblíbený, tak dnes jsem s ním trochu improvizovala. Manžel prohlásil: "Kam se hrabe svíčková"-tak to je teda něco!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2014 12:35
16. 1. 2014 12:06
21. 1. 2011 12:57
11. 1. 2011 09:25
10. 1. 2011 10:57
Pajasko, ty se neboj a jdi do toho a uvidíš
10. 1. 2011 07:57
10. 1. 2011 00:10
9. 1. 2011 11:13
7. 1. 2011 12:06
12. 7. 2010 09:48
11. 7. 2010 14:25
15. 11. 2009 19:59
13. 11. 2009 09:06
12. 11. 2009 19:41
12. 11. 2009 19:29
Všem díky za kladné hodnocení
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 7 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 12 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 14 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na smetaně maso se zazvorem hovězí maso se zázvorem hovězí maso na smetaně dušene hovězí plátky hovězí se zázvorem hovězí ragů na smetaně maso na smetaně hovězí se smetanou maso na zázvoru maso smetana zázvor recepty se zázvorem hovězí zázvor dušené krutí maso na zázvoru hovezi maso s cesnekem hovězí plátky na smetaně hovězí maso s čerstvým zázvorem dušené hovězí maso nejlepší dušené hovězí zazvor hovezi
Suroviny: maso hovězí, cibule, zázvor čerstvý, majoránka, česnek, smetana, jíška, olej, pepř, sůl
Dušené hovězí na smetaně se zázvorem, majoránkou a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x9j
20 názorů