Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní rizoto se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

9. 11. 2009 20:28

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 761 kJ / 1 616 kcal
Bílkoviny27,55 g
Tuky55,72 g
Vláknina22,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,07 g
Sacharidy242,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tak dělám rizoto pokaždé, když koupím kachní krky, je to výtečné a ještě mám výborný vývar na polévku (recept je tu). Takže krky fungují hned 2x na celý dobrý oběd.

Vařím si rýži večer na druhý den, aby byla studená na promíchání s udušenou zeleninou s masem, tak je rizoto hezky vzdušné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Robert

2. 8. 2013 14:43

Prezentace na talíři - jako od dítěte.

Bibinka Bibinka

7. 8. 2012 11:51

Teď jsem ho opět udělala a tentokrát jsem ke kachnímu masu přidala ještě houby-masáky:-p;-):yes:

Tereza

21. 11. 2011 15:57

Super :yes: delali jsme z pecene kachny a vsem moc chutnalo díky:-!

Ivana Ch

18. 4. 2010 13:21

Zrovna mám v ledničce zbytky pečené kachny tak to vyzkouším.

spagetka spagetka

17. 4. 2010 14:26

Bibinko, dnes jsme si dali toto a bylo to výborné. Musela jsem ovšem přidat ještě kousek kuřecího, protože ze 6 kachních krků mi zbyly 3, když jsem je dala chladnout a odešla k PC. Prostě se vypařily a zbyly jenom obrané kosti :-D:-D:-D. Ale kachní krky určitě budu kupovat. Fotečku dodám večer :yes::yes::yes::-p

bara.it bara.it

10. 11. 2009 08:53

Bibinko-dobrotka.:yes:8:yes:

dzungila

10. 11. 2009 00:34

Dávám bodík!:yes: S kachním masem to musí být lahoda!:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2009 23:26

Bibi, to je nádhera, nes.... mne!;-(;-(;-(, opravdu krása a určitě super jídlo!:yes::yes::yes::yes::yes:

Jenda1 Jenda1

9. 11. 2009 23:11

Jani, takováto jídla jsou mi strašně blízká a já ti za recept i fotopostup posílám pátý bodík. :-!:-)):yes::yes::-K

ruzena ruzena

9. 11. 2009 22:35

:-p:yes::yes:

Bibinka Bibinka

9. 11. 2009 22:15

Pipre, jsem o tom přesvědčená, že zachutná;-) Ty krky mají v Kauflandu(tam je kupuju)a určitě i v jiných marketech a jsou proti masům levné, něco do 30 Kč. Vyjde to jídlo dost levně:-D a ještě máš výbornou polévku.

Bibinka Bibinka

9. 11. 2009 22:07

Radmilis, ani nevíš, jak se tady tetelím blahem, že podle mne vaříš, až se z toho červenám:-*, ale mám z toho hodně příjemný pocit;-) V profilu se nedočítám tvůj věk, tak odhaduji, že budeš mladá a tak věř, že tu kuchařskou dovednost získáš praxí-to je ta pravá kuchařská škola a trvá pár let, není to hned věc od narození:-)Máš ale dobře zaděláno, víš proč:-?že jsi vstoupila na naše Topky, zkoušíš vařit, toužíš to umět a jak je vidět baví tě to, to je hodně důležité....jen tak dál:yes:
Samosebou to udělej z krůtích krků, bude to taky ohromně dobré a pak písni, jak se ti risoto povedlo a jak chutnalo,prosím tě;-):-D

pipre pipre

9. 11. 2009 22:02

Bibinko, dík za tip. Přiznám se, že kachní krky jsem ještě nekupovala. Kachnu ani husu u nás nějak nemusí, nechápu proč, mně moc chutná. Pokud někde natrefím na kachní krky, rizoto podle tebe udělám, uvidím, snad doma zachutná.:yes:+2.

radmilis

9. 11. 2009 21:45

Vypadá skvěle, chutnalo by stejně i s krůtími krky? Vařím podle Vás dlouho a občas se to i povede, ale asi nemám v genech tu kuchařskou dovednost, a tak bych to chtěla umět..;-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto z kachního masa rizoto s kachním masem risoto kachní krky zbytky kachny co se zbytky kachny kachní risoto zbytek kachny zbytky z kachny recepty z kachního masa co se zbytkem kachny rizoto recept rizoto ze zbytku rizoto z pecene kachny kachní zbytky kachní rizeto rizoto z kachních drobů zbytky kachního masa drůbeží risoto kachna zbytky

Suroviny: rýže, krk kachní, cibule, česnek, kapie, rajče, mrkev, pórek, květák, kedlubna, kapusta, libeček, vegeta, sůl, pepř, olej olivový, petrželka, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Kachní rizoto se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q72R