Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makovník I.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

18. 11. 2009 19:55

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie25 328 kJ / 6 054 kcal
Bílkoviny132,11 g
Tuky253,87 g
Vláknina56,25 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 441 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy782,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je velmi dobrá.Doporučuju všem co pečou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gillan63 gillan63

25. 7. 2015 16:36

Prosim vás lidičky... na kolik stupňů se tento makovník peče ? Já ho pekl na 180 stupňů a po 50 minutách byl ve vnitřku pořád kaše. A když už asi po hodině byl v poho ....tak na povrchu se ta šlupka nedala ani ukousnout jak byla tvrdá ....tak nevim kde sem udělal chybu ,ale dal jsem vše podle receptu ....Jen ty trouby pečou každá asi jinak ...sakra fix ....

Lia

27. 8. 2012 21:36

Makovec jsem zkusila ,nakonec jsem vybrala ze všech makovců co tady je ten Váš a je výbornej,není vysušenej a rodinka chválí pochutnali jsme si:-p.Dík za receptík.:yes:

marepavla marepavla

17. 8. 2012 09:22

Makovník jsem pekla včera a je mooc dobrý, recept rozhodně ukládám, díky a dávám bodík :)

lalina211

3. 10. 2011 21:54

Jana Remkova: Díky za odpověď, povedl se, byl výýborný, jen jsem dala víc máku a míň mouky. Miluju hrnkové buchty, jsou super jednoduché :) díky:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2010 20:13

Omlouvám se,že jsem neodpověděloa, ale recept není můj, tak mi nepřišel na email, to, že ho vidím, je náhoda:-D. Kláro, jak píše sarrada, těch 30 min. by mělo stačit;-)

sarrada

10. 2. 2010 22:30

Pro Kláru: já jsem pekla bez předehřátí cca 30 min. Už jsem tento moučník dělala několikrát a vždycky se povedl na jedničku. Fakt výborný.:-8

Klára

25. 1. 2010 20:19

Jak dlouho se má péct? Aspoň přibližně. Díky

sarrada

6. 12. 2009 18:57

Dala jsem malinko méně mouky a více máku a výsledek je velmi dobrý. Prostě jednoduché - rychlé - výborné, bodík letí.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 11. 2009 20:11

Iljusa díky, dostala jsem ji od kámoša a plno jiných:-8. Mám i kapra, vánočku, beránky hned dva a tuhle. Měl to po mamince a sám to neměl na nic a já jsem na ty formy a vůbec nádobí úplný blázen;-)

Iljusa Iljusa

28. 11. 2009 19:08

Jani R - máš nádhernou :yes: formu :-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 11. 2009 23:01

Na hrníčky to mám ráda!!:yes: Přidávám fotky a chválím!!;-)

skrabal71

18. 11. 2009 20:14

ne:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: makovník recept makovník s citrónovou polevou makovník makovník hrníčkový hrníčkový makovník recept na makovník makovník nadýchaný makovník bez mouky hrnkový makovník makovník hrnkový recept makovník recepty makovník makovník z domácí pekárny domaci makovnik hrníčkový makovec hrníčkový makovník recept makovník v domácí pekárně makovník s polevou jednoduchý makovník vyborny makovnik

Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, mák mletý, cukr krupice, sůl, mléko, olej, vejce

TopRecepty.cz

Makovník I.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mw7R