Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný řízek

Hodnocení receptu je 4,4 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 12. 2009 12:24

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 617 kJ / 1 104 kcal
Bílkoviny116,68 g
Tuky59,50 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,75 g
Sacharidy25,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

1. 12. 2009 13:26

Samouku, jen jsem reagovala na tato Vaše slova, nic víc:
"Pane Jiří Šebesto alias Jurajdo,to už Vám nestačí jiné stránky na šíření Vašich receptů ?recepty.vareni.cz/nakladany-rizek/#rss
user.vareni.cz/278678-jurajda/

To je to proti čemu jsem.
S pozdravem Samouk"

Máte pravdu, že jsem Vás asi nepochopila, na demagogy Vašeho typu totiž zřejmě nestačí ani docent Chocholoušek:-//:no:

Iljusa Iljusa

1. 12. 2009 13:23

samouku, já jsem také kdysi vložila recept na vaření.cz, mám ten samý i zde (vařený vaječ. likér), mám jej i recepty.kuchařka.cz - a možná jej budu mít (v budoucnu) i na svém webu - co je na tom špatného ;-):-?

samouk

1. 12. 2009 13:11

Lusindo, z Vás je asi dostanu.

samouk

1. 12. 2009 13:06

Žížalo, Vy jste zřejmě nic nepochopila, tady se neustále vedou diskuze o vkládání receptů a navíc podobných,takže tímto způsobem tady budete mít tisíce receptů po kterých pes neštěkne,protože se tím nebude nikdo probírat.
To je Váš problém, ale pak to pořád neprobírejte.
Teď je to podle Vás v pořádku,ale kdybych to udělal já Váš neoblíbený oponent,tak se z toho osypete.
Teď tu máte např.Valašskou kyselici a Valašskou kyselicu.

Lusinda79

1. 12. 2009 12:57

Nevidím problém, pokud autor svoje recepty vkládá na víc webů.Mně spíše přijde zvláštní a nechápu, proč někdo, komu na těchto stránkách a receptech téměř všechno vadí, sem s železnou pravidelností chodí.Samouku,:-? vy máte masochistické sklony?

zizala zizala (moderátorka)

1. 12. 2009 12:45

Samouku, ono je někde předepsáno, na kolik webů se smí nebo nesmí dávat recepty:-?:-?:-// Ne každý má čas projíždět různé stránky s receptama, takže co je Vám do toho, kde všude má Jurajda recepty:-?:-!:-((

spagetka spagetka

1. 12. 2009 12:43

samouk (neregistrovaný/á), ale autor v profilu má email na jméno šebesta, tak je to asi týž člověk a je snad jeho věc, jestli to dává na víc stránek ne?

samouk

1. 12. 2009 12:35

Pane Jiří Šebesto alias Jurajdo,to už Vám nestačí jiné stránky na šíření Vašich receptů ?http://recepty.vareni.cz/nakladany-rizek/#rss
http://user.vareni.cz/278678-jurajda/

To je to proti čemu jsem.
S pozdravem Samouk

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak naložit maso na řízky nakládání masa na řízky řízky naložené v mléce naložení masa na řízky nakládaný řízek nakládání řízků řízky v mléce nakládané řízky naložené maso na řízky maso naložené v mléce dobré nakládané vepřové řízky lák na řízky řízky naložené v mléku maso naložené v mléku nakládání masa do mléka rizky z laku nakládaný vepřový řízek řízky v mléku vepřové řízky v mléce řízky nakládání

Suroviny: krkovice vepřová, mléko, maggi, podravka, sůl, olej, koření na vepřové maso

TopRecepty.cz

Nakládaný řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxEj