Trenčiansky párek s fazoli
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 33 943 kJ / 8 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 327,00 g |
Tuky | 364,40 g |
Vláknina | 258,50 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 24,27 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 769,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Fazole jsem koupila v Kauflandu a nejlépe červené cena kolem 16,- Kč za 1/2 kg.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2022 10:29
Fazolka73: Váš první komentář na Topreceptech rovnou mažu. Prosím, vyjadřujte se slušněji.
28. 1. 2017 13:02
Včera jsem dělala z poloviční várky na zkoušku. Zavařovala jsem na 95stupňů 20 minut. Je nutné po 24hodinách sterilaci opakovat?
11. 8. 2015 14:53
Alena003:
I s bílou fazoli je to skvělé, u nás výborná mňam,vždy po ruce jak je na to chuť
I s bílou fazoli je to skvělé, u nás výborná mňam,vždy po ruce jak je na to chuť
11. 8. 2015 10:55
Jídlo mého dětství už je zavařeno,jen jsem volila bílou fazoli,protože tak si to pamatuji,že to bývalo.Doporučuji
16. 7. 2013 20:14
petr47: no a co dodat stejné, tak se nebudu opakovat....čtěte níže
16. 7. 2013 20:13
Oligarcha:pane nebo paní,
nejlépe by bylo, kdyby jste se zde zaregistrovali a po té soudili.
Mimochodem tenhle recept dělám již několik let .
Mám ráda chytračky kteří vystupují anonymně!!!!!
nejlépe by bylo, kdyby jste se zde zaregistrovali a po té soudili.
Mimochodem tenhle recept dělám již několik let .
Mám ráda chytračky kteří vystupují anonymně!!!!!
7. 7. 2011 17:27
Jak tohle mohl někdo napsat ? Vždyť tam není ani postup správně napsaný, žádám o odstranění tohoto "receptu" !!
24. 9. 2010 18:05
Tedy to je bájo, bože co já v životě se jich nakupovala a najedla, ale po těžké operaci střev si nemohu dovolit nic co by mě jenom sebemíň nadýmalo, škoda.
24. 9. 2010 15:28
Dnes som zavarila,trochu zostalo,to som hneď aj zjedla a je to dobrotaAkurát som si recept trochu upravila podľa našej chuti,takže som pridala 5 strúčikov cesnaku,čierne mleté korenie a jablká (tie vždy do Trenčianskych párkov dávame,nakrájané na plátky)2 dcl octu sa mi zdali moc,dala som len deciMyslím že by sa to dalo jesť aj nastudeno ako šalátPridávam fotky
7. 5. 2010 12:18
ahojky vypadá to skvěle určitě vyzkouším, jen jsem se chtěla zeptat při kolika stupních se to zavařuje ? to je docela podstatný údaj, který v receptu chybí, taky bych z toho mola vytvořit kaši díky za info
5. 12. 2009 10:10
Tak hotovo a zavařeno.Zrovna jsem to dodělala a budu čekat co chlapi na to.Taky jsem je dřív kupovala jako jednu z mála druhů konzerv,dnes nevím ani jaké jsou.Je pravda,že konzervy nejsou co bývaly,ale co je?Bodík jsem už poslala,tak
4. 12. 2009 18:38
Jako ty fazole?
3. 12. 2009 22:56
Paprika, myslela jsem s vývarem, tedy vodou ve které to vařím.
3. 12. 2009 22:07
Konzerva trnčanského párku s fazuľou je klasika. My oba s manželem ji milujem a myslím, že jsme se u podobného pokrmu začali spolu zbližovat (sjížděli jsem Otavu v r. 1992).
Jen nerozumím - v postupu je napsáno "přidáme fazole i s vývarem" - s jakým vývarem??? To se mají nejprve uvařit vedle? Prosím o upřesnění receptu.
Jen nerozumím - v postupu je napsáno "přidáme fazole i s vývarem" - s jakým vývarem??? To se mají nejprve uvařit vedle? Prosím o upřesnění receptu.
3. 12. 2009 21:10
Vypada to bezvadne!!!! Muzu se prosim zeptat jak je velky protlak a "velky" kecup??? Dekuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 27 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 50 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 54 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: trenčanské parky s fazolí recept trencianske parky s fazoli recept trenčanské párky s fazolí trenčianske parky s fazolí trencanske parky s fazoli recepty párky s fazolí trencanske parky trenčianské párky javořické párky složení párek s fazolemi párek zavarovani parku zavařování fazolí recept na trencanske parky s fazoli trenčianske párky recept javořické párky trenčansky parek s fazulou fazole s párkem párky s fazolemi trencanske parky recept
Suroviny: cibule, paprika, párky, ocet, cukr, sůl, olej, protlak, kečup sladký, fazole
Trenčiansky párek s fazoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAZz
27 názorů