Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoká kachní prsa

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 12. 2009 20:50

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

K tomu jsem připravil dušené kyselé zelí a červené hlávkové. Teď se rdím, protože houskový a bramborový knedlík jsem zakoupil a nikoliv uvařil.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

10. 12. 2009 16:45

:-O jůůůůů. Jendo :yes::yes: nemáš zásilkovou službu? :-p:-p :-D:-D ;-)

monikaK

10. 12. 2009 08:18

Jendo,já mám tak skromnou svačinu,doma neuvařeno a ty přijdeš s takovou úžasnou mňamkou:-!

zizala zizala (moderátorka)

9. 12. 2009 22:59

To neee...takhle na noc...to je krása:-p:-p:-8

pipre pipre

9. 12. 2009 22:56

Jendo, opravdu lahůdka:yes: Já se mohu už jen koukat a tiše tvým strávníkům závidět:-):-p:yes::yes:6.

Eliza Eliza

9. 12. 2009 22:43

Džango :-), já právě knedlíky moc neumím, a tak se musím přesně držet recepisu (proto mi chybí ta improvizace...). Halt "komu není shůry dáno..." :-D:-D Ještěže mám tak hodnou maminku :-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 12. 2009 22:42

:-p:yes::yes: 5

Bibinka Bibinka

9. 12. 2009 22:37

Jendo, taková lahůdka a takhle večer:-?no teda já tě asi zahluším:-DDala bych si je hned. Dávám 4.bodíka:yes:

Eli, ani se Dominikovi nedivím, že je měl rád, spíš se divím, že už je nejí;-)

džango

9. 12. 2009 22:37

Velmi pěkně vypadající pokrm :-)

Elizo - znám mnoho lidí, kteří knedlík neumí a každý jejich pokus je dosti kreativní - nemyslím, že vaření knedlíků je něco snadného - ono uvařit nadýchaný, kulatý, neprasklý knedlík je veliké umění, nemluvě o bramborových, vídeňských, bavorských ... Trochu soudnosti prosím :-/

Eliza Eliza

9. 12. 2009 22:17

Ách jo, kachnu míval rád Dominik, než začal koketovat s vegetariánstvím...;-) Těší mě teď to masové vaření o čtvrtinu méně, když vím, že si nedá... Ale Jendo :-K, recept je překrásný, stejně jako fotografie :-) Nejvíc mě na něm baví to bylinkové máslo...:-p
A z knedlíků si nic nedělej, ty mě osobně vaří máma do mrazáku nebo je kupuju. Pro mě je vaření kreativní činnost a co je s odpuštěním kreativního na obyčejném knedlíku? ;-):-)):-))

Iljusa Iljusa

9. 12. 2009 22:02

kachní prsíčka milujeme:yes:

yanull yanull

9. 12. 2009 22:01

Já sem nesmím večer chodit, protože koukat na ty dobrůtky, to je opravdu útok na chuťové buňky. Všude kolem samé cukroví a tyto skvosty musí každý ocenit, posílám bodík. :-p:-):yes:

Jenda1 Jenda1

9. 12. 2009 21:38

Ten čas pečení je hodně relativní. Mi se podařilo upéct prsíčka skutečně za 90 minut. Zřejmě z mladých kačic. Husu pečeme déle, délka pečení je odvislá od velikosti husy, z jakého chovu pochází (čím byla krmena). Já bych šel na čas 2,5-3 hodiny. Je to skutečně jen orientační, bude lepší si nechat nějakou časovou rezervu.;-)

vybusna vybusna

9. 12. 2009 21:11

jenda1...upieklo sa ti to za tych 90 minut? idem piec hus a kacku na bozi hod a mam z toho celkom bobky, kvoli tomu, ze hus sa pecie dlhsie ako kacka...ci nie?

Pejli Pejli

9. 12. 2009 21:10

Jendo, koukat se na tvé fotky a na večer!!! já se asi zabiju!!! :-D:-D to je skvost :-K:-p bodík letí

Colombo65 Colombo65

9. 12. 2009 20:54

Jendo a už dost, ty tvoje fajšmekroviny už nemůžu ustát - Super foto, super chálka jak se říká u nás v Brně v hantecu.:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kachní prsa divoká kachna recepty kachni prsa recept divoká kachna recept prsíčka z divoké kachny kachní prsa recepty vaření a recepty divoká kachna kachní prsíčka recepty kachní prsa divoká kachní prsíčka kachní prsíčka z divoké kachny divoka husa recept kachní prsíčka recept divoka kachna divoka kachna prsicka jak upéct kachnu recept kachni prsa recept divoká kachna recept na kachní prsa divoka husa recepty

Suroviny: prsa kachní, slanina anglická, koření divočina, máslo, tymián, majoránka, víno červené suché, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Divoká kachní prsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxl7