Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vanilkové špaldové rohlíčky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 23 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 8 min

23 min (15 min příprava + 8 min tepelná úprava)

10. 12. 2009 01:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 165 kJ / 3 386 kcal
Bílkoviny64,65 g
Tuky203,25 g
Vláknina46,00 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy301,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zrovna jsem je dopekla a jsem tak nadšená že se musím hned podělit. Proto není ani foto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AniCiz

15. 11. 2022 18:58

Recept se mi líbí,myslíte,že by šla část nahradit i špadovou celozrnou?

verča

18. 12. 2015 13:59

:yes:jsou výýborné,včera jsem pekla a přítel hned at udělám ještě 2 várky :-D

Ivana

9. 12. 2011 04:41

Zdravější vánoční cukroví peču už druhým rokem a tyto rohlíčky dělávám taky a jsou úžasné. Jen bych je doporučovala po upečení obalit ve směsi ovesného sušeného mléka smíchaného s fruktozovým vanilkovým cukrem. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2009 21:03

:yes::yes:

spagetka spagetka

15. 12. 2009 14:27

Marti, právě mám hotové těsto, je to dost podobné, ale dala jsem navíc 100g pšeničných klíčků, použila jsem 100 g mletých vlašských ořechů a obalovat budu v dia cukru, kam jsem si dala vanilkový lusk, takže mohou i diabetici. Pak přidám fotku, jestli ti to nevadí, je to přece jen téměř totéž;-):-p

Iljusa Iljusa

11. 12. 2009 16:16

Cukroví moc nejím a když už bych "hřešila" tak asi tímto, ta špalda a tř. cukr :-p;-)

mirca75 mirca75

11. 12. 2009 16:14

Iljušo:-)copak suroviny;-),ale víš jak je to jedlé:-p:-D:-D?Moc;-).

Iljusa Iljusa

11. 12. 2009 16:13

Mirko - tak tento receptík se mi líbí, už použité suroviny :yes: jsou velmi "sympatické" ;-)

mirca75 mirca75

11. 12. 2009 16:09

MartinoB.:-)tak jsem dopekla,ochutnala a musela schovat-před sebou:-8:-D.S těstem se krásně pracuje a jde z něj i hezky tvarovat;-).Rohlíčky jsem pekla na horkovzduch nejdříve na 150°C asi 10min.,ale protože se mi zdálo,že se s nimi nic moc neděje,tak jsem přidala na 160°C.Hlídala jsem je a za chvilku byly jak mají být:-p.Chuťově jsou moc dobré a krásně křehké:-p a chutnají mi i když nemají cukrový kabátek:-8.Děkuji moc za dobrý a zdravý;-) receptík a posílám boďku č.5 a pár foteček:-)Kdyby se nelíbily,tak je samozřejmě smažu;-).

mirca75 mirca75

10. 12. 2009 14:03

MartinoB.:-)Jdu do nich:-p a hned jak upeču tak poreferuji;-).

MartinaB

10. 12. 2009 13:34

Děkuju moc Báro.it:-K

bara.it bara.it

10. 12. 2009 11:19

Cau Martino B. vitam te mezi zavislaky a davam ti bodik, za tvuj zajimavy receptik.:yes:3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vánoční cukroví ze špaldové mouky zdravé vanilkové rohlíčky špaldové cukroví špaldové vánoční cukroví vanilkove rohlicky zdrave vánoční cukroví ze špaldy zdravé vanilkové rohlíčky cukroví cukroví ze špaldy cukroví ze špaldové mouky rohlíky ze špaldové mouky špaldové rohliky recept recepty na vánoční cukroví ze špaldové mouky pečící plech na rohlíčky špaldové vanocni pečící plech na vanilkové rohlíčky špaldové vánoční rohlíčky vanilkove rohlíky fakelman vanocni cukrovy ze spaldove mouky zdrave rohlicky

Suroviny: mouka špaldová hrubá, máslo, mandle, cukr třtinový, lusk vanilkový, rum

TopRecepty.cz

Vanilkové špaldové rohlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7op