Bratislavský vánoční závin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 36 057 kJ / 8 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,09 g |
Tuky | 467,81 g |
Vláknina | 67,24 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 919,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Receptov na bratislavské rohlíky je viac, každá rodina si stráži svoj. Po dlhšom uležaní sú skvelé. Bez nich kedysi v Bratislave neboli sviatky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2010 10:52
17. 12. 2010 09:47
14. 12. 2010 22:46
14. 12. 2010 22:42
5. 11. 2010 09:42
30. 4. 2010 21:20
30. 4. 2010 13:19
17. 12. 2009 23:32
17. 12. 2009 23:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno 30. 4. 2024 14:08
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 44 minutami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 2 hodinami
Koka buchta
Panova uvařila před 2 hodinami
Moravský králík
Libotovska uvařil před 2 hodinami
Koláče s tvarohem a rebarborou
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Wafflando uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit krémovou brokolicovou polévku? Zdravá a rychlá polévka zachutná malým i velkým strávníkům
Jak zpracovat broskve. Vyzkoušejte džemy, kompoty a pálenky
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Další recepty
Tématické fráze: bratislavsky makovy zavin bratislavske rozky bratislavsky orechový závin bratislavský moučník bratislavské cesto bajgle orechovy závin bratislavské rohlíčky bratislavske rozky recept závin bratislavský bajgel recept vanočni bajgle vanocni bajgle makovy zavin bratislavsky bratislavske vanocni zaviny vanocni bratislavsky zavin bajgle recept bratislavské placko bratislavsky kynuty zavin bratislavský rohlík
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, droždí, cukr, mléko, smetana zakysaná, sůl, žloutek, ořechy mleté, cukr moučkový, mléko, cukr vanilkový, rozinky, rum, mák mletý, cukr moučkový, citron, voda, rozinky
Bratislavský vánoční závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyjJ
39 názorů