Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Melír - mramorování polevy

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2009 22:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zadala jsem úkol dceři, protože já jsem ten den měla na starosti krémy, omlouvám se, že fotky nejsou zcela kvalitní, ale bylo to foceno ve fofru. Letos konečná, žádný recept už mě nezlomí, i ten sebekrásnější ukládám :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

28. 4. 2010 19:42

:yes::yes:+11opravdu super

kikinka

16. 4. 2010 14:07

:-K:-K:-K:-K:-K JSOU TYTO STRÁNKY FAKT SSSSSUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEERRRRRRRRRR

lenulina

7. 1. 2010 16:08

Na foto č.12 jsou uprostřed takové dortíčky obalené v kokosu.Moc prosím o recept.:-K Děkuji

yanull yanull

29. 12. 2009 21:15

Martino, samozřejmě, že jde dělat štětcem jen hladké a rovné cukroví, např. linecké, ne stříkané, to my také namáčíme. Ale každý má svůj systém a ten já nikomu nemíním brát. Umíme to s dcerou štětcem tak, že tam máme dost polevy i na melírování a přitom nám nestéká okolo a tady jsem jen popsala, jak to děláme my doma. ;-):-)

Martina P.

29. 12. 2009 15:39

Cukroví do polevy namáčím. I když je to asi pracnější než potírat štětečkem. Cukroví namáčené v polevě je asi hezčí, povrch je hladší. Nebo se mýlím? Poradí mi někdo jak na polevu? Namáčet nebo natírat? Myslím rovné plochy cukroví. Např. rohlíčky, na kterých je ozdobně nastříkaný krém se štětečkem asi natírat nedají. Na melírování je lepší základ polevy namáčet nebo natírat štetečkem?

Jenda1 Jenda1

22. 12. 2009 20:08

Jani, cukroví máš nádherné:yes::-p:-p. :-!:-)):yes::yes::-K +7

yanull yanull

22. 12. 2009 10:45

Děkuji pěkně všem za pochvalné bodíky, za ten postup se ještě jednou omlouvám,jelikož jsem technický antitalent, nevím ani, co je to makro, možná něco na focení detailu? K tomu melíru chci jen napsat, že zdobila i fotila dcera, ale letos vzhledem k víkendovým mrazům nebylo na kvalitní focení příliš času, cukroví bylo tak podchlazené, že poleva na něm tuhla přímo pod rukama.

Aneta Aneta

22. 12. 2009 10:09

Moooc pěkné, jste šikulka:-K

rendulka rendulka

22. 12. 2009 00:20

bože,to je pastva pro oči.to se snad nedá ani ujíst:yes:

faraonka faraonka

21. 12. 2009 23:19

to je nadhera

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 12. 2009 23:14

:yes::yes:

spagetka spagetka

21. 12. 2009 22:31

Jani, nic se neděje, první foto super, u těch dalších jsi asi nepočkala, až se zklidní zaostření, ale i tak supééér

Eliza Eliza

21. 12. 2009 22:26

Ta první fotka - opravdová krása...:yes: Jsi moc šikovná :-K
Ty další jsou mázlé, to jo.

Iljusa Iljusa

21. 12. 2009 22:18

Jani, nevím na co fotíš, nemůžeš si zapnout funkci, něco jako makro? Je škoda, že to je blbě vidět:-(Cukroví máš nádherné :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se dělá melír melíry foto mramorování cukroví jak udělat melír jak udělat melíry doma melir foto jak udělat melír doma jak si udělat doma melír polevy melir fotky melír postup mramorování jak udělat doma melír druhy melíru jak namáčet v polevě melír fotogalerie meliry postup postup melírování postup melíru foto melíry

Suroviny: poleva bílá čokoládová, poleva čokoládová tmavá

TopRecepty.cz

Melír - mramorování polevy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOP9