Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená kýta z „čuníka“ špikovaná špekem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

23. 12. 2009 00:39

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie880 kJ / 210 kcal
Bílkoviny7,14 g
Tuky0,78 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Fakt to stojí za to, to maso se úplně rozpouští na jazyku, aspoň tak to hodnotila dámská polovina naší domácnosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bobnak

18. 5. 2018 09:34

:yes:

Jaaja Jaaja

23. 2. 2014 09:09

Výborné masíčko, oopravdu se rozpadá, s dovolením přidávám fotku celého, právě upečeného kousku, nemám pomalý hrnec, pekla jsem pomalu ve skleněném pekáči a výsledek nás velmi mile překvapil. Bod:yes: a dík:-K:-)

Colombo65 Colombo65

15. 9. 2011 22:43

Anna:
... jsem velmi potěšen, že Vám chutnalo. ... a vo tom to je !;-)

Anna

15. 9. 2011 21:08

Neskutočná dobrota :)
Prešpikovala som to cesnakom, Korenie som použila: pepřové korenie (s obsahom cesnaku), inak všetko ostatné ako v recepte. Piekla som to v menšom pekáči, tiež to ide. Obrátila po hodinke, dopiekla s odrytým viekom, mňamka.
Ako prílohu som urobila am.brambory (zmiešala som olej, kari korenie a červenú mletú papriku 1:1:1- veľká lyžica a trochu soli - malá lyžička. Pošmákli sme si :)
Ďakujeeem :yes:

Lenka30 Lenka30

23. 12. 2009 21:03

:yes::yes::yes::yes::-p;-)

thomassinno thomassinno

23. 12. 2009 16:26

:yes::yes: +5

Jenda1 Jenda1

23. 12. 2009 14:47

Otto, nádherná hlasika:-p:-p:-p. :-!:-)):yes::yes::yes: +5

pipre pipre

23. 12. 2009 12:17

Tak to vypadá náramně dobře!!!:-p:yes:4.

yanull yanull

23. 12. 2009 00:58

To věřím, já vlastním hrnec pouze pomalý, ale jinak klasické pekáče a myslím si, že se to v nich také zvládne. Já zase nedám dopustit na troubu v kachlovém sporáku. V něm topím dřevem a v troubě peču vše, včetně cukroví. :-)

Colombo65 Colombo65

23. 12. 2009 00:51

Římský hrnec není podmínkou, je výhodný pouze v tom, že pečeme zcela bez starosti a pomalu, ale jistě.;-);-);-)

yanull yanull

23. 12. 2009 00:45

Tak tato kýta z čuníka vypadá úžasně. Římský hrnec bohužel nemám, ale recept ukládám a pokusím se upéci v mém nádobí. Ovšem už nyní posílám zasloužený bodík. :-p:-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřova kyta pečena v celku pecena kyta vepřová kýta pečená vcelku pecena veprova kyta vepřová kýta pomalu pečená pečená kýta v troubě pečená kýta recept vepřová kýta pečená pomalu pecena veprova kyta pečená kýta v celku pečená vepřová kýta recepty špikovaná vepřová kýta vepřová kýta pečená v troubě pečená vepřová kýta v celku pečená kýta v celku recept pomalu pečená kýta vepřová kýta vcelku pečení kýty vepřová kýta v celku pečená recepty pečená vepřová kýta recept

Suroviny: kýta vepřová, cibule, koření vepřová pečeně, česnek, špek uzený, olej, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Pečená kýta z „čuníka“ špikovaná špekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vlkX