Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sedmihradské zelí II - jednoduché

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 100 min

130 min (30 min příprava + 100 min tepelná úprava)

29. 12. 2009 17:37

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 676 kJ / 2 791 kcal
Bílkoviny241,18 g
Tuky85,96 g
Vláknina63,95 g
Cholesterol 768 mg
Sodík 18,26 g
Sůl45,15 g
Sacharidy234,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Po vybratí z rúry necháme cca 20 min stáť, potom podávame s čerstvým chlebom, príp. varenými zemiakmi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

28. 11. 2011 15:01

vybusna::-D:-D:-D bordel:-?:-D:-D správně to píše Andrejka, fotila jsem až dnes ráno a krásně drželo pokope, protože to bolo studené:-D, keď bolo teplé..bordel na tanieri:-D:-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

28. 11. 2011 11:31

vybusna:pekne si to povedala s tým b....... na tanieri...tiež som hrrr do krájania, naberania, ochutnávania...

vybusna vybusna

28. 11. 2011 11:27

1974andrea: a v tom spociva moj problem...ja vsetko krajam hned a potom to tak vyzera..niezeby to vyzeralo ovela lepsie po vychladnuti:-8

1974andrea 1974andrea

28. 11. 2011 11:25

vybusna:Určitě to Rebi fotila až studené, lépe to pak drží;-)

srettka

28. 11. 2011 11:18

1974andrea:dekuji andrejso, radsi dam na dobrou radu;-)

vybusna vybusna

28. 11. 2011 11:08

rebeka: prosim porad mi, ako to robis, ze ti vsetko tak nadherne drzi pokope, krasne drzi kraje....fakt to neviem pochopit....ja ked nieco zapekane polozim na tanier, tak mam z toho len jeden velky bordel

1974andrea 1974andrea

28. 11. 2011 11:00

Pokud je někde kyselé zelí, tak se v něm brambory ani rýže do měkka neuvaří, to je moje zkušenost, takže určitě vařená.;-)

magdalenka magdalenka

28. 11. 2011 10:51

srettka:próbni...na tom niet čo pokaziť...ak máš dobré zelí, pekné mäsko (aj prerastené, aby to nebolo suché), dobrú klobásu - ale ozaj dobrú, údenú, mierne pikantnú a cesnakovú, korenenú, žiadne párkovité útvary! Smotanou nešetri, čím viac, tým lepšie! Najviac to chutí na druhý deň, ak ostane...;-)

srettka

28. 11. 2011 10:49

rebeka:a viš, že tě čéče věřim, pudu do toho a pak povim a vokážu:-8 to koložravské zelo:-p

srettka

28. 11. 2011 10:46

magdalenka:tak jo, próbnu to, a kdyby ten čínský produkt vzdoroval, budu to mučit v troubě třeba celé deň:-)) pokořím to jak K2:-))

rebeka rebeka

28. 11. 2011 10:45

srettka::-D:-D:-D no práávě..rýže+zelí..u nás vskutku neobvyklá kombinace..ale řeknu ti, čéče, ale je to jen mezi námi děvčatami..neříkej to nikomu...:-8 je ti to lahoda..vážně:-8:-p:-D:-D:-D:-D:yes:

magdalenka magdalenka

28. 11. 2011 10:42

...kým som dopísala, maris ma predbehla so svojimi skúsenosťami...:-D

srettka

28. 11. 2011 10:42

rebeka:i toť?:-O šak jsem ničehož nic zlého na tvuj žerózně provokativní obrázeček toho hříšného zéla nevyslovila:-8, naopak, z mejch odulejch rtů havajského domovníka se linula jen slova chvály, protkaná slinou:-8
spíš aby sem pak nevytvořila rejžu tuhou jak po vije od jágra:-)) nevim, copa udělá šiksuélní prolnutí zéla a rejža:-8 sem to ještě takto nekumbunýrovala:-p

magdalenka magdalenka

28. 11. 2011 10:39

srettka:aby som pravdu povedala, nemám to odskúšané s nepredvarenou ryžou. Mám to odkukané z domu, aj keď robím plnené zelné listy, alebo len ryžovo - mäsové gule, alebo aj plnenú papriku, vždy ryžu pár minút predvarím. Zvyk je železná košeľa.
V podstate si myslím, že diabolky by to neboli, varí - pečie sa to pomaly a relatívne dlho. Buď priekopník! Máš to pod alobalom beztak najprv, mletému mäsu to je jedno a keď ochutnáš, aké to je na skus (tie diabolky), uvidíš.
Nemám preštudované u ostatných receptov, či predvárajú...
Maj sa krásne, diabolkám zdar!

maris maris

28. 11. 2011 10:36

srettka: sretti, já se syrovou rýží nemám dobré zkušenosti, vím, že se dává, ale já ji měla vždycky docela tvrdou, to i v paprikách, proto když ji dávám, tak ji uvařím nebo aspoň předvařím. Asi to tak nemá být, asi záleží i na druhu rýže, ale to je má zkušenost..:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jednoduché recepty sedmihradské zelí kološvárské zelí recept zelí jednoduchý oběd jak se vaří zelí jak se vaří rýže recept sedmihradské zelí recepty zakysané zelí jak se vaří kapusta jednoduché obědy sedmihradské maso jednoduchy recept recept na sedmihradské zelí sedmihradský zelí jednoduché recepty z masa recepty jednoduché sedmihradske kym čim zeli oběd z rýže, masa a zelí

Suroviny: maso vepřové mleté, zelí kysané, klobása uzená, cibule, česnek, pepř, paprika sušená sladká, rýže, sádlo, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Sedmihradské zelí II - jednoduché

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/710r