Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra po gruzínsku

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

26. 12. 2009 15:44

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 020 kJ / 961 kcal
Bílkoviny114,28 g
Tuky41,38 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,27 g
Sodík 797 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy31,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alena

19. 7. 2010 14:45

Dávám bodík za nápaditost. Já jsem játra zapekla i s těstovinami,ani takto to není vůbec špatné.Včera jsme měli k jinému jídlu brambor a tak jsme dnes měli chuť na jinou \"přílohu\".Chválím,jen dál vymýšlejte dobroty,protože vám to jde!!

Drobek Drobek

26. 12. 2009 20:41

:-O Ach to vypadá nesmírně chutně, určitě to bude záhy na stole. Ten třetí bod je ode mne. A děkuju za náramný recept, my se po játrech můžem utlouct. Zvlášť teď v povánoční přeslazené době.:-*:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra po gruzínsku veprove jatra po gruzinsku gruzínská vepřová játra kuřecí játra po gruzínsku játra s lečem vepřová játra v leču játra na leču krůtí játra po gruzínsku játra po čínsku kuřecí játra gruzínská jatra pogruzinsku recept kuřecí játra po gruzínsku vepřová jatra lečo mail iwatsum.po.my loc:cz vepřová játra na leču po gruzinsku veprova jatra v lecu recept kuřecí játra po gruzii ´vepřova jatra po gruzynsku gruzinskejatra

Suroviny: játra vepřová, lečo, vejce, cibule, olej, nať petrželová, kmín celý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Játra po gruzínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYNR