Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský vepřový pepřový tokáň

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby odležení

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby odležení)

9. 1. 2010 20:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 249 kJ / 776 kcal
Bílkoviny126,80 g
Tuky19,26 g
Vláknina1,35 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy7,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Inšpirácia z maďarskej reštaurácie.

Tokáne sú maďarskou klasikou, existuje viac druhov. Varia sa z bravčového, hovädzieho, hydiny i diviny. Mäso sa krája na rezance a obyčajne sa nepoužíva cibuľa. Často sa pridáva smotana.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

12. 1. 2010 13:30

Obě holky, nádhera-fakt by jste měli dostávat v této dvojici 2 body;-)může to být dost dobrý, jen bych chtěla vědět-1/2 mokka lžičky pepře, není to moc pálivý, to my nemáme moc rádi:-?I tak bodík jede:yes:

Eliza Eliza

12. 1. 2010 13:18

Nádherné fotky...

magdalenka magdalenka

12. 1. 2010 13:06

Mirka, my dve sme si, tuším, "sadli"!
Dala by som tvojim fotkám extra bod...u mňa to nie je také pekné...

mirca75 mirca75

12. 1. 2010 12:41

Magdalenko:-),tak právě jdeme obědvat tvojí mňamku a už z ochutnávání (při vaření) vím,že je velká dobrota:-p.Boďka už šla minule a tak posílám pár foteček;-) a doporučuji všem milovníkům dobrého jídla:-).

pipre pipre

10. 1. 2010 11:42

Magdalenko, také jsem dělala, mohu jen doporučit:yes:+6.

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2010 20:54

:yes::yes: to znám a dlouho jsem nedělala, díky za připomenutí:-p

mirca75 mirca75

9. 1. 2010 20:49

Magdalenko:-),č.4 je ode mě,protože taková jídla my můžeme:-p;-).

bara.it bara.it

9. 1. 2010 20:45

Magdalenko, tak to je neco pro meho muze, ktery pepr primo miluje.:yes:2:yes:

spagetka spagetka

9. 1. 2010 20:43

jé tahle dobrota tu chyběla? Já obvykle dávám prolisovaná rajčata, ale protlak je také dobrý :-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tokáň z vepřového masa madarské recepty pivovarnický tarhoň recept peprovy gulas maďarský vepřový plátek recept na madarski guláš tokáň z vepřového madarsky tokan-recept madarske veprove tokan omáčka maďarsky přes ma´darský guláš tokan z vepřového masa top recepty maďarsko klobasa csikos vepřové maso tokan recept na pivovarský tokáň tokan s veproveho maďarský recept madarskytokan

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř, olej, protlak rajčatový, víno bílé suché, voda

TopRecepty.cz

Maďarský vepřový pepřový tokáň

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E8gk