Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ženský rozmar

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 1. 2010 21:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 171 kJ / 2 670 kcal
Bílkoviny68,42 g
Tuky97,83 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 458 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy372,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

16. 6. 2019 19:20

Na tenhle snadný moučník jsem pozapomněla...ale dnes jsme ho znovu pekli - pochutnala si celá rodina :-)

cathleen cathleen

17. 12. 2016 10:30

magdalenka: ano, pokaždé jen klasický sníh, čerstvě ušelhaný. Dělala jsem mnohokrát a vždy jen takhle - recept (postup) jsem měla z nějaké kuchařky, jen těsto jsem si udělala svoje;-)

magdalenka magdalenka

15. 12. 2016 22:38

U nás sa na rozmar dával vždy sneh šľahaný nad parou. (Nedávno som robila.)Ty dávaš len ten "obyčajný"?

vosje vosje

15. 4. 2016 23:36

magdalenka: děkuju uctivě :-K

cathleen cathleen

15. 4. 2016 08:56

magdalenka: díky za záskok :-K

magdalenka magdalenka

14. 4. 2016 21:47

vosje: Ak nemáš pekáreň, najprv si nechaj napučať droždie vo vlažnej vode s cukrom (15-20 min.), potom do misy dáš múku a napučané droždie a všetky ostatné suroviny, vypracuješ cesto varechou, trpezlivo miesiš, necháš v teple vykysnúť - cesto zdvojnásobí objem, potom ho dáš na plech a postupuješ podľa receptu...

vosje vosje

14. 4. 2016 21:11

Zdravím, a když nemám pekárnu a mám mizivé zkušenosti s pečením moučníků? Prosím, ještě postup pro blondýnky. :-D

Irrena Irrena

25. 2. 2011 12:59

Super jako vždy:yes:

Zdenka1

11. 2. 2010 13:24

Těsto je krásně vláčné a jemné. Bodík už je tam.

magdalenka magdalenka

3. 1. 2010 16:47

A ešte kdesi mám recept na ženský rozmar, kde spodok je nejaké maslové - krehké cesto. U nás doma sa piekol tento s kysnutým cestom ako pena. Sama som ho robila iba asi 2 x v živote. Vlastne som neho akosi zabudla...

cathleen cathleen

3. 1. 2010 16:38

Nevím...já ho určitě potkala jako ženský rozmar. Pamatuji, že se mi líbil už jen ten název:-)Časem jsem si těsto upravila, povidla vyměnila za marmeládu a rozmar děláváme docela často.

shineon

3. 1. 2010 16:37

koukám, žes asi hodně spěchala domů péct, co?:yes:

MARTAU

3. 1. 2010 16:34

Nejmenuje se ten moučník náhodou-snahové??Moje babi na Slovensku v Madunicích ho dělávala,ale těsto se potíralo povidlama a pak tuhý sníh. Byla to super bašta po nedělním obědě.Jinak pěkný nový rok.

magdalenka magdalenka

3. 1. 2010 12:29

Cathleen, toto je múčnik môjho detstva, bol u nás na stole veľmi často. Babička i mamička cesto robili s maslom a zásadne iba s marhuľovým džemom, ja si ho preto s iným ani neviem predstaviť. Ďakujem za pripomenutie receptu i za spomienku!
+

cathleen cathleen

3. 1. 2010 11:33

:-)Hello:yes:mají....jen nám to moc s povidly nechutnalo, bylo to děsně přeslazené. Marmeláda je pikantnější. Ale to už si může každý upravit a upéct podle své chutě;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ženský g bod video ženský vrtoch žensky rozmar ženský vrtoch recept kolac zensky vrtoch žencki buchta rozmar recepty-ženský rozmar buchta zensky vrtoch buchta-ženský rozmar zenske vrtochy recept recept na ženské vrtochy rozmary ženský vrtoh koláč ženské vrtochy kynutá buchta ženský rozmar ženské vrtochy ženský vrtoch s rybízem recepty rybízový koláč ženský rozmar

Suroviny: voda, tuk hera, žloutek, mouka hladká, cukr, droždí čerstvé, sůl, bílek, cukr, cukr vanilkový, marmeláda pikantní, oříšky

TopRecepty.cz

Ženský rozmar

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qn8l