Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopenci - nejlepší co známe

Chutný vyprošťovák, který od nepaměti rozjasňuje rána po veselé noci. Pikantním a příjemně nakyslým nálevem zalijeme krájené špekáčky a cibuli. Pak už jen stačí alespoň týden vydržet, aby se všechny chutě správně spojily.

Hodnocení receptu je 5,0 (149×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby odležení

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby odležení)

13. 1. 2010 13:20

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie23 813 kJ / 5 692 kcal
Bílkoviny291,20 g
Tuky401,92 g
Vláknina58,00 g
Cholesterol 1,00 g
Sodík 16,88 g
Sůl41,00 g
Sacharidy212,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

elsancho

29. 7. 2012 12:50

:-p vyzkoušela jsem a musím písnou,jsou fakt výýýýbornýýý:-K:yes:

ALŹBETA

5. 7. 2012 19:00

SUROVINY SOM SI DNES KUPILA TAK IDEM VYSKUŚAT TENTO RECEPT :-K

Šárka

21. 6. 2012 15:59

Právě jsem naložila,už se těším :-D

Veru

17. 6. 2012 17:29

hans:Díky za odpověď na tu flašku :-)

hans

7. 6. 2012 10:32

já to ještě vylepšuji proložením kysaného zelí, alespoň 2 vrstvy a špekáčky (nebo kvalitnější točený) mažu v řezech hořčicí a vkládám plátky cibule

Veru

22. 5. 2012 18:14

Zdravím, hrozně mě nadchl tento recept. Chci se jen ujistit, kolika litrová láhev to je? Měla bych láhev o objemu 5L. Díky :-)

lukas

25. 4. 2012 18:06

tak určite:yes:

MAMO

7. 4. 2012 08:26

:-)TAK KDYZ JE CHVALI TOLIK LIDICEK TAK JE JDU HNED NALOZIT.:-):-)

AdelaFor

20. 2. 2012 16:56

Už jsou naložené, a první na ochutnávku, byl super, tak počkám ještě dva dny, už se těším:yes::yes::yes::yes::yes:

Markéta

17. 12. 2011 16:43

Jsou fakt výborný,manžel mi je dělá a já je vždy zbaštím velice rychle:-K Už jiný recept neděláme!dík:)

daniel0007

15. 12. 2011 16:18

tohle jsou ti nejlepší utopenci udělevtesije taky;-):-):-p:-*:-)):yes:

daniel

15. 12. 2011 16:05

sou super udělejtesije taky:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-D:-D:-D:-D:-)):-)):-)):-)):-)):-))

Dotaz - pomoc

1. 12. 2011 18:00

Lidičky, chtěl bych zkusit nějaký recept, ale nevíte, kde by se daly sehnat sklenice/nádoby o objemu 3-5 litrů, tedy veliké se šroubovacím víčkem, právě na utopence a hermelíny? Odkud je máte vy? Díky.

Soňa

10. 11. 2011 12:25

Výborné, dělala jsem již dvakrát jen s obměnou že místo feferonek dávám celou moravanku, v které feferonky jsou a zelenina je od nich pikantní a nemají chybu !

okurka555

25. 10. 2011 22:43

Jsou opravdu super, nakrojila jsem buřty podélně na čtvrtky a nemají chybu.

1 7 8 9 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: utopenci recept nálev na utopence recept na utopence utopenci s cibulí recept recept na utopence ze špekáčků jak se dělají utopenci utopenci s cibuli utopenci recept utopenci utopenci ze špekáčků recept na utopence s cibulí utopenci nálev recept na dobré utopence lák na utopence utopenec recepty spekacky utopenci nakládání utopenců nalev na utopence recepty recepty na utopence recepty utopenci

Suroviny: špekáček, cibule, voda, ocet, sůl, cukr, koření nové koření, pepř, feferonka

TopRecepty.cz

Utopenci - nejlepší co známe

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Qo6