Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlová polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 1. 2010 22:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 096 kJ / 262 kcal
Bílkoviny7,14 g
Tuky22,48 g
Vláknina5,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- Pošli recept paní Lucie Waloszková

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

libi

13. 7. 2011 06:08

Připomíná mi to drožďovou polévku,jen místo ovesných vloček jsou použity jáhly.Určitě vyzkouším.

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2010 14:01

Holky, jáhly jsem koupila poprvé v životě kvůli téhle polévce, takže o nich nic víc nevím, než co jsem se dozvěděla tady. Polévka měka super chuť, já jen teda ochutnala po dovaření. To droždí udělá svoje. Jinak děkuji Jaruš za informace o jáhlách, to jsem vůbec nevěděla;-). A díky za bodíky.;-)

tejaja tejaja

14. 1. 2010 13:55

Janka díky za receptík:yes::-D Je super:yes: Máš bodík +:-D

zizala zizala (moderátorka)

14. 1. 2010 12:33

Jáhly obsahují poměrně dost tuku proti jiným obilovinám, jsou náchylnější k žluknutí. Z toho důvodu by se neměly skladovat dlouho a když už, tak v chladnu. Jelikož těžko odhadnete, jak dlouho a za jakých podmínek byly vámi zakoupené jáhly skladované, doporučuje se je před použitím spařit a to dokonce raději 2-3x.

Iljusa Iljusa

14. 1. 2010 12:11

Gábi - já jáhly spařuji - dělám tak jak jahelník, tak jáhlové knedlíčky do polévky ;-)

Gabina

14. 1. 2010 11:56

Jen se chci zepta, jeslti se nemají jáhly před použitím spařit horkou vodou, aby nemyly nahořklé :-? Někde jsem to četla, ale zatím jsem s nimi nevařila :-8

cardanka

14. 1. 2010 11:23

Jani polévka to je grunt...říkala už moje prababička:-p;-)4.bodík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2010 23:15

Bibinka je skvělá, fakt. To droždí ji vlastně zahustí;-)

Bibinka Bibinka

13. 1. 2010 23:09

Jani, bezva, tu jsem ještě nedělala a v mé sbírce jí nemám a drožďovky já ráda, tak vyzkouším a dávám ti 2.bodíka:yes:

thomassinno thomassinno

13. 1. 2010 22:23

Polívčičky mi nikdo nechce vařit, a tato podle ingrediencí a fotečky vypadá moooc dobře :-) :yes: +1

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2010 22:21

Přidávám podobný recept, ale obě polévky se liší.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jáhlová polévka polévka jáhlová se zeleninou polévka jáhlová jáhlová polevká recept polevka s jahly jahly do polevky polevka z jahlovych vlocek jahlová polívka polévka jáhly jáhlová polévka se zeleninou jahly polevka jahly v polevce jáhlové vločky polévka zeleninová polévka s jáhly jáhlová polévka s jáhli jahlovapolevka recept na jáhlovou polévku zdravé recepty jáhly-polevky polévka z jáhly

Suroviny: olej, droždí, zelenina kořenová, sůl, masox, pepř, česnek, jáhly, bylinky

TopRecepty.cz

Jáhlová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8nX