Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na divoko pro pamětníky

Plátek hovězího masa nejprve opečeme s cibulí a poté dusíme v omáčce se zeleninou a rajčatovým protlakem. Omáčka chutná a voní skvěle díky směsi koření určené na přípravu zvěřiny. Na závěr ji zjemníme smetanou.

Hodnocení receptu je 5,0 (105×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

16. 1. 2010 12:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 935 kJ / 462 kcal
Bílkoviny12,45 g
Tuky25,37 g
Vláknina10,13 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy42,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je ze Slovácké kuchařky od paní Jarmily. Proč pro pamětníky? Tak na to vám zprostředkovaně odpoví sama autorka:

"Jak sa poví "hovězí na divoko",

tož hned vidím ty řady vyrovnaných konzerv v obchodoch.

Doví, lesti to ide aj doma udělat, říkala sem si kolikrát.

Tož, včilej už vím, že ide."

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 2. 2011 13:55

suslajda tak to mám fakt radooost!!:-)

suslajda suslajda

16. 2. 2011 13:52

dneska jsem vařila Jani moc dobré :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2011 13:00

Věrko, díky a super!!:-)

Věrka.

8. 2. 2011 12:17

Tak jsem si moc pochutnala a děkuju za připomenutí. Ještě jsem si přidala mletý zázvor, tymián, mletý pepř a houby, místo protlaku jsem dala trochu ostřejšího kečupu a kousek anglický a nemělo to chybu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2011 19:52

Věrko, tak to jsme dvě, co přemýšlíme, co zítra. Jenže knedlík byl včera:-S, jinak jsem na to taky myslela.;-)

Věrka.

7. 2. 2011 18:19

Přemýšlím co si zítra uvařit a kápla jsem na tvůj recept, tak vyzkouším, určitě to je dobrý a mám na to i chuť. Jdu si vyndat maso z mrazáku.

marcik marcik

6. 2. 2011 14:27

tak tohle mi uteklo:-)), ale už jsem to chytla;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 2. 2011 18:18

Růženko díky a ta barvička!!!:-p, ta se ti povedla!!!

ruzena ruzena

5. 2. 2011 17:48

Jani tak dnes jsem uvařila toto jídlo a moc mi chutnalo:-opravdu to chutná,jako kdysi to z té konzervy:-))bodík jsem už dala,tak si dovolím přidat fotku toho opravdu chutného jídla:-Ka díky za recept,určitě jsem nevařila naposled:-D:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2011 17:22

Vlastíku, to mám radost:-)

Vlastimil Mitrovský

7. 1. 2011 16:22

něco výborného - návštěva měla boule za ušima, jednou s knedlíkem jednou s bramborem, obojí mňam

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2010 20:06

BILKOVAI:-D:-)), asi mo to nebudeš věřit, ale myslím si to samé, jenže jsem nechtěla opravdu urazit některé lidičky ohledně názoru na svíčkovou. Děkuji.;-)

BILKOVAI BILKOVAI

21. 9. 2010 19:40

Jani, jeden z nejlepších receptů, které jsem kdy jedla. Svíčková se může zahrabat. Je to neuvěřitelná dobrota. Bohužel foto nemám, ale příště určitě přidám. Moc díky za skvělou mňamku.:-K:-K:-K:-K....21:yes::yes::yes:

drahulin drahulin

12. 7. 2010 21:40

Stará dobrá klasika.:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 7. 2010 21:20

Tak toto jsem mívala ráda z konzervy,ale myslím,že takto uvařené to bude lepší.:-p:-K+1:yes:

1 4 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na divoko hovězí srdce na divoko hovězí na divoko recept hovězí kostky na divoko hovězí na divoko konzerva konzerva hovezi na divoko hovězí maso recepty recept na hovězí na divoko recept hovězí na divoko svíčková na divoko omáčka na divoko hovezi maso na divoko hovězí nudličky na divoko recepty hovězí na divoko hovezi nadivoko hovězí kližka na divoko hovězí na houbách na divoko hovězí na divoko,bramborový knedlík, top recepty hovězí na divoko hovedzie na divoko

Suroviny: maso hovězí, mrkev, celer, cibule, protlak rajčatový, cukr, koření divočina, sůl, olej, smetana na vaření, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hovězí na divoko pro pamětníky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xBJ