Švej - žužu
Vyzkoušejte tyto marinované řízky inspirované čínskou kuchyní. Přestože s původním receptem Šuej-ču-žou nemají příliš společného, na křehkých řízcích si jistě pochutnáte.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 743 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,28 g |
Tuky | 22,93 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,63 g |
Sacharidy | 24,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
K jídlu se hodí tatarka z kysané smetany, na kterou zde mám recept.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2020 19:51
Ze ....? Tohle nemyslite vazne, ze neee ?????
23. 3. 2017 00:11
Simona Skolakova: Simčo - už jsem ten komentář Vladimíra Vladimíroviče smazala, zřejmě si spletl Toprecepty s kanalizační stokou
22. 3. 2017 22:22
Netušila jsem kam až může člověk klesnoutmůžete mít výtku,ale aby vás rozhodil recept,tak,že budete jako dlaždič to se tady nestávalo.Jsem zhrzená kam to vše až došloA vy se styďte!!!!!!
28. 8. 2012 17:29
Což o to, bude to určitě dobré, ale se šuej to nemá nic společného. Bylo by vhodné to nazvat nějak jinak, je to těžce matoucí.
8. 8. 2010 10:34
To vypadá dobře, hned se mi zbíhají sliny, to musím vyzkoušet
19. 1. 2010 10:38
Superukládám k vyzkoušení a letí 9.bodík
17. 1. 2010 20:47
samouk, necháme to tak jak to je. Líp se to čte Ale děkuju za poučení, aspoň jsem zase o něco chytřejší.
17. 1. 2010 19:50
Kure v marinade muzu na jakykoliv zpusob8
17. 1. 2010 18:09
Magdalenko - teď se červenám a začnu si o sobě moc myslet.Dík.
17. 1. 2010 18:07
Marundo - recept vypadá dobře a také tak bude chutnat.Bezva fotky.
Ale název je počeštěná čínština. Původně shui-zhu-rou (v české výslovnosti „švej-žu-žu“).Je to složenina slov voda,vařit,maso. Já bych to přejmenoval.Ale nic ve zlém.
Ale název je počeštěná čínština. Původně shui-zhu-rou (v české výslovnosti „švej-žu-žu“).Je to složenina slov voda,vařit,maso. Já bych to přejmenoval.Ale nic ve zlém.
17. 1. 2010 17:49
Petro, i ode mne plusík!!
17. 1. 2010 17:25
Marundo-já dávám jedničku, protože znám a dělámMagdalenka to řekla i za mě.
17. 1. 2010 17:06
Marundičko, receptík je tu určite viackrát s malými obmenami, je značne rozšírený a obľúbený v našich krajoch...
A samouk hovorí vždy jasne, k veci, má nadhľad, nie je vulgárny a zásadne OSOBNE neútočí. Na rozdiel od niektorých...
Autorke receptu sa ospravedlňujem, že pod jej receptom som si dovolila viesť reči "mimo mísu".
A samouk hovorí vždy jasne, k veci, má nadhľad, nie je vulgárny a zásadne OSOBNE neútočí. Na rozdiel od niektorých...
Autorke receptu sa ospravedlňujem, že pod jej receptom som si dovolila viesť reči "mimo mísu".
17. 1. 2010 16:56
ne není to čínské jídlo. Znám to z dětství, dělávala nám to mamka a strašně nám to vždy chutnalo. Tak se vám chci taky pochlubit a přidat receptík.
17. 1. 2010 16:46
Samouku-jo, občas asi trochu zvedneš mandle, ale tvé poznámky jsou obvykle k věci a mně se líbí.Nic ve zlém, zaregistruj se a já vím, že Tvé recepty se mi určitě budou líbit.Podle poznámek je znát, že už ses hoooodně navařil.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno 19. 4. 2024 14:01
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Banánová bábovka
Romca23 uvařil před 9 minutami
Moje houskové knedlíky
petrysek2307 uvařila před 35 minutami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
oliveh uvařila před 55 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Sajik31 uvařila před 1 hodinou
Bramborový chléb
Jana B. uvařil před 2 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
tara23 uvařila před 2 hodinami
Jogurtové muffiny
IRBONA uvařila před 3 hodinami
Domácí lasagne
panilek uvařil před 3 hodinami
Perníkové řezy
Panova uvařila před 4 hodinami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
nochy uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak krájet maso na řízky. Video vás naučí připravit vepřové kotlety, krkovičku a kuřecí prsa
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Další recepty
Tématické fráze: svej cu zou švej žu žu švej ču žou recept svej-cu-zou švej ču žu kuřecí švej ču žou švejčužou švej-ču žou recept švej-ču-zou recept svej zu zou kuřecí švej-ču-žou žužu šwei ču žou svejzuzu švej-žu žu švej-žu-žou šwei-ču-žou svej-žužu švej-ču-žu švej žu-žu
Suroviny: řízky kuřecí, vejce, pepř, paprika sušená sladká, sůl, cukr krystal, solamyl, cibule
Švej - žužu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r84w
23 názorů