Sladká smaženice
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 17 381 kJ / 4 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,59 g |
Tuky | 140,78 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 546,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chutnají nám teplé i studené. Tady i na Svaté Heleně.
Teď jsem je dopekla. Dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2010 11:46
Betinotak jsem je vyzkoušela a jsou moc dobré.Plnila jsem je marmeládou a povidly.Nemám je tak hezké a pravidelné jako ty,ale na chuti jim to neubralo.Zadělávala jsem v DP a těsto mi skoro vzedlo dvířka(a to mám velkého Moulu(Moulinex)).Boďka už šla minule,tak teď jen fotečky a poděkování.
29. 1. 2010 13:47
Bety vypadají opravdu moc dobře, asi je zítra zkusím udělat,ihned si je dávám do oblíbených a posílám bodíček
24. 1. 2010 12:06
Betinko, to je jedna vetsi dobrota nez druha9
23. 1. 2010 19:17
Pro Mirca75 - jsou to vlastně české koblihy, ale plněné - jedla jsem s tvarohem a hodně se dělají s marmeládou, ale s ořechy jsem nejedla - ale proč nezkusit
23. 1. 2010 17:23
Tome, to jsi reagoval stejně jako já a ouhaoni to buchtičky a podobné mému receptu Buchty jako burek.
Betinko, máš je krásný, jistě i dobrý a ode mne máš 7.boda
Betinko, máš je krásný, jistě i dobrý a ode mne máš 7.boda
23. 1. 2010 17:13
Já čekal smaženici klasickou, vajíčka, houby a tak ... a tady zatím takové krásné buchtičky, no to musí být lahoda +6
23. 1. 2010 16:07
Betinaty jsou krásné.Ještě že už jsem si na dnešek napekla,jinak bych snad hned zadělávala.Ale protože mi tu ještě zbyl olej od vdolků,tak určitě nejpozději v pátek(je u nás nejvíc dětí vyzkouším tvé "taštičky".Boďka jde už teď a já mám malý dotaz- jde plnit i jinými;třeba tvarohem,marmeládou....Povidla u nás nepapají všichni,a ořechy nikdo.
Jo a ještě mám radost,že taky děláš fotopostupy.Určitě se tak ulehčí hodně lidem vrásky jak a kolik čeho.
Jo a ještě mám radost,že taky děláš fotopostupy.Určitě se tak ulehčí hodně lidem vrásky jak a kolik čeho.
23. 1. 2010 15:44
Jsou výborné, takové dělávám, dávám povidla a ještě teplé obaluji vanilk.cukr+moučka. Pro dietáře to není, ale chutná skvěte. Beti, bodík je Tvůj
23. 1. 2010 15:18
Nádhera
23. 1. 2010 14:59
teda Bety, to je krása!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 5 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 32 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domácí smaženice smaženice smažené sladkosti václavky recept smaženice babicovy dobroty recepty 23.1.2010 smaženice z těsta smaženice s povidly jak se dela smazenice domácí potřeby betina sladká náplň do burku smaženice z kvasnic smazenice s tvarohem smařenice z hub kolik hub potřebuješ na smaženici kynuté buchty smaženice ceska smazenice ceska klasika smazenice smazenice klasicka smaženice na oleji mléko na smaženici
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, cukr, kvasnice, žloutek, máslo, rum, sůl, mléko, povidla švestková, ořechy, cukr, rum, olej, cukr vanilkový
Sladká smaženice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7qW
10 názorů