Sekaná podle Itala (Polpettone con pancetta)
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 7 715 kJ / 1 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,00 g |
Tuky | 118,93 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 914 mg |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,73 g |
Sacharidy | 74,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Forma není vyložená alobalem. Je to speciální pečící papír na jedné straně černý a na druhé stříbrný. Zkracuje dobu pečení až o 30 %, nějak jsem na to zapomněla a upekla až moc.
Nedovedla jsem si představit sekanou jen z hovězího masa a velmi příjemně mě to překvapilo. Není suchá, díky pečícímu papíru nevyteče a zůstane uvnitř všechna šťáva.
Upravený recept z pořadu TV "S Italem v kuchyni".
Originál můžete porovnat http://www.italemvkuchyni.cz/s-italem-v-kuchyni-2-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2014 05:31
Mamma Mia!...to je ale krasa!
24. 3. 2014 09:06
Tahle sekaná je moooc dobrá Nedávala jsem mortadelu,přidala jsem na kousky nakrájený lilek.Podávala jsem s br.kaší a salátem ze zelí a červené řepy.Moc jsme sipochutnali Posílám bod i foto
6. 3. 2014 16:24
Hanča: Bohužel, ptáte se mě více než 4 roky po vložení receptu. Pečící papír už nemám a ani nevím, jak se jmenoval. Balení se vzhledově nelišilo od prodávaného pečícího papíru. Byl jen o něco málo dražší, ale bylo ho tam méně metrů. Je fakt, že už jsem na něj nenarazila, ale taky jsem ho nevyhledávala.
6. 3. 2014 13:22
Jak se tento speciální papír jmenuje, kde se dá koupit a kolik stojí? Nikdy jsem o tom neslyšela....
11. 1. 2014 10:19
Moc dobrá....
zkusila jsem přidat černé olivy...vůbec neuškodily, spíš vylepšily chuť
zkusila jsem přidat černé olivy...vůbec neuškodily, spíš vylepšily chuť
26. 2. 2011 09:18
právě jdu na to a pak vyžehlím
Zbyněk
22. 2. 2011 23:16
Móóóóc dobrá sekaná dávám bodík
1. 4. 2010 19:45
fantasticka!!! fantasticka!!! z velkou nedoverou som to isla urobit, hlavne preto, lebo som sa potrebovala zbavit mleteho hovadzieho a kedze to hella odporucila tak som to do toho isla. Piekla som to podla odporucaneho casu ale ked som to skraja ochutnavala, tak to bolo este treba nechat dlhsie...takze hodina. Nebolo to suche a naozaj je to skvele. vdaka hella
http://www.toprecepty.sk/recept/1085-m%C3%A4sovy-k...
http://www.toprecepty.sk/recept/1085-m%C3%A4sovy-k...
28. 1. 2010 23:20
Jsem ráda, že se vám receptík líbí. Mě nalákala ta ukázka v televizi, ale vůbec se mi nezdály suroviny - jen 35 dkg masa a ještě hovězího a tolik rohlíků a houby skoro vůbec nejíme... O to víc jsem pak byla překvapená, bylo to vynikající teplé i studené.
28. 1. 2010 18:51
bezva další varianta sekané, bodík letí
24. 1. 2010 12:46
Hello, moc se ti povedla, stejně jako fotky, jsou krásné. Posílám bod.
23. 1. 2010 23:35
Jejda, parádní sekaná+8.
23. 1. 2010 22:07
Houby jsem nikdy do sekané nedávala, to mě tedy láká - 7 půjdu do toho
23. 1. 2010 21:50
23. 1. 2010 21:48
Krásná sekaná, moc pěkná fotka. Ital by koukal.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: hovězí sekaná ital v kuchyni recepty sekaná z hovězího masa lasagne podle pohlreicha s italem v kuchyni sekaná sekaná od pohlreicha ital v kuchyni sekaná z hovězího hovězí sekaná recept vaření s italem vaříme s italem recepty sekaná s italem v kuchyni vaříme s italem sekaná speciální sekaná sekaná recept sekaná recepty od itala recepty itala sitalem v kuchyni sekaná s italem
Suroviny: maso hovězí mleté, rohlík, mléko, cibule, mortadela, houby, vejce, petrželka, majoránka, sůl, slanina anglická
Sekaná podle Itala (Polpettone con pancetta)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81J5
20 názorů