Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Suroviny
Porce: 24 krajíců
Nutriční hodnoty
Energie | 13 253 kJ / 3 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,63 g |
Tuky | 17,50 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 638,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
1 hrnek = 225 ml
Tento druh chleba má vynikající křupavou kůrčičku a uvnitř je měkký. Dá se také udělat v ošatce, ale pak nebude kůrka křupavá.
Původní recept najdete na: http://www.kingarthurflour.com/recipes/in-search-o...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 7. 2016 12:04
21. 1. 2010 08:36
20. 1. 2010 21:13
20. 1. 2010 21:06
20. 1. 2010 21:03
Hella: ked rosis chleba slanou vodou, tak korka zmakne, lebo voda sa v trube sice vypari, ale sol zostane na povrchu a po upeceni zase nabera vlknost z okoliteho prostredia. preto ta korka uz nie je chrumkava
ak sa rosi cistou vodou, korka zostane leskla
20. 1. 2010 21:00
20. 1. 2010 20:50
20. 1. 2010 20:47
20. 1. 2010 20:12
On nakonec každý recept na chleba vypadá přibližně stejně, ne? Vždycky je tam voda, mouka atd., ale nějakým zázrakem je výsledek pokaždé jiný. Ten můj se dělá v DP a musí se s ním začít o den předem...
20. 1. 2010 20:05
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 2 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 37 minutami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 39 minutami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 46 minutami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 3 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Která těsta nechat odležet? Jednoduchý krok zaručí lepší práci s těstem
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: forma na pečení chleba v troubě pečení chleba v troubě forma na pečení chleba selský chléb pečeme chleba v troubě formy na pečení chleba selsky chleb recept pečeni chleba troubě ve forme formy na pečení chleba v troubě selsky chleba recept pečeni chleba troubě celozrnný chléb pečený v troubě keramická forma na chleba doba pečení chleba bochník chleba keramické formy na pečení keramická forma na pečení chleba chleba pečený v troubě doba pečení chleba v troubě keramická forma na chléb
Suroviny: kvásek, voda, droždí sušené, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnná, mouka kukuřičná, mouka pšeničná, voda, sůl hrubá, cukr krupice, droždí sušené, mouka chlebová pšeničná, kvásek
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
10 názorů