Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené kysané zelí s uzeným masem

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2010 15:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana

8. 8. 2014 16:57

My tomu říkame myslivecke zelí.

misza misza

14. 10. 2010 21:33

Ivana79 jsem ráda, že chutnalo a děkuji za fotečku;-):-K

Ivana79 Ivana79

14. 10. 2010 09:48

Mali sme včera na večeru,našťastie mi zostalo aj na dnes:-*Mala som trochu málo mäsa,ale aj tak výborné:yes:Bod som dala už dávno,tak aspoň fotku;-)

misza misza

22. 9. 2010 22:48

Zuzkade, jsem ráda, že chutná a díky za bodíka:-)

zuzkade zuzkade

21. 9. 2010 23:12

výborná specialitka vážně jsme si pochutnali.Jen místo br.knedliku jsme si udelali nemecky bleptanace;-)ale jinak super recept a proto mate ode me bodík:yes::-p

savlinka savlinka

5. 9. 2010 16:55

také dělám,ale s haluškama:yes::yes::yes::yes:

misza misza

21. 1. 2010 19:50

Děkuji za milé komentáře a bodíky:-K:-*

thomassinno thomassinno

21. 1. 2010 19:41

Moc hezký, nenáročný receptík :-) :yes: +11

spagetka spagetka

21. 1. 2010 19:14

miluju, nemůžu ;-(:-D:-p:yes:

Papunka Papunka

21. 1. 2010 18:56

Posílám další bod. Jedním slovem lahoda.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2010 16:24

Bože, už jdu raději pryč;-( :-)):-D Samozřejmě plus!!;-):-)):-D:yes:

Ivana79 Ivana79

21. 1. 2010 16:08

Mňam:-probievam podobné.Zemiaky,údené a kyslá kapusta-to by som jedla stále:-)):yes:

mirca75 mirca75

21. 1. 2010 15:50

Miszo:-)paráda:-p.Jen škoda,že u nás se uz.kosti nikde nevedou;-(.Minule jsem je sháněla jako základ na fazolačku a všude jen "ne,ne ty už nebereme";-(.Tak hoht budu muset do velkého města-ale tahle tvá dobrota za to stojí;-):-p.Boďka č.4 je tvá:-).

monikaK

21. 1. 2010 15:43

Teda,já mám hlad!!!! Škoda,že nejde natáhnout ruku !!!:yes:bodík letí!

Bibinka Bibinka

21. 1. 2010 15:26

Každé maso je nejlepší od kosti, to je známé a já žebírka také obírám a dělám z toho masa"šunkofleky":-pTohle je taky skvělej nápad a tak letí 3.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelí s uzeným masem zeli kysané zelí recept zeli s knedlikem kysané zelí zelí ke knedlíkům zelí s bramborovým knedlíkem zelí k bramborovým knedlíkům uzené, knedlík, zelí zelí s uzenym uzené se zelím uzene maso se zelim priprava zeli uzené maso myslivecke zeli kysané zelí ke knedlíkům kysané zelí s uzeným kyselé zelí s bramborovým knedlíkem zelí ke knedliku recepty z kysaného zelí

Suroviny: zelí kysané, majoránka, pepř, kmín celý, sůl, cukr, cibule, špek, kosti uzené

TopRecepty.cz

Zapečené kysané zelí s uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLVX