Bramboračka v PH
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 645 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,47 g |
Tuky | 31,18 g |
Vláknina | 26,71 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 352 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 64,02 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2010 16:52
22. 1. 2010 11:20
22. 1. 2010 10:40
Vtip je přeci v tom, že do PH "nahážete" téměř všechno najednou, nastavíte stupeň a dobu vaření - a můžete jít třeba spát, nebo do práce, nebo ven s dětičkama.
Teda má too jednu podmínku, a to časovací zásuvku. Pokud se to naučíte, nastavíte si spuštění varu třeba ve 2 odpoledne a když dorazíte večer uhoněný z práce, máte uvařeno.
Já osobně pomalák miluju. A to natolik, když jsem si vlastní blbostí způsobila prasknutí nádoby, koupila jsem si jiný. Ono se sice v tom původním dál dá vařit, tak ten druhý je ve skříni, ale mít víc místa, užila bych oba.
Závěrem:
Vaření v PH je úsporné co do energie, mnohem méně se podlévá, daleko míň koření a solí a v pohodě se v něm dá dělat skvělé jídlo bez tuků.
Preferuji ten způsob, že do něj nahážu vše potřebné a dál se o to skoro nemusím starat. Nanejvýš kouknu po několika hodinách, jestli není třeba promíchat a tak.
Ještě - pokud jde o vývary z masa (polévky), nemá PH konkurenci
22. 1. 2010 09:37
22. 1. 2010 09:30
22. 1. 2010 00:22
21. 1. 2010 22:48
21. 1. 2010 22:40
21. 1. 2010 22:15
21. 1. 2010 21:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 19 minutami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 2 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bramboračka v pomalém hrnci recepty v ph bramboracka v ph bílá bramboračka bramboracka z hlivy too recepty bramborová polévka v pomalém hrnci maďarská bramboračka bramboračka z pomalého hrnce vaření v ph polévky v ph bramboračka z hlívy ústřičné bramboračka pomalý hrnec jak dlouho varit susene houby bramborová polévka z pomalého hrnce jak dlouho se vaří hlíva ústřičná jak dloho se vaří kroupy bramboracka bramboračka v v pomalém hrnci nej bramboracka
Suroviny: brambory, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, kroupy, majoránka, pepř, sůl, kmín celý, sádlo, jíška, houby sušené, voda
Bramboračka v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WLo
10 názorů