Vídeňské řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 46 094 kJ / 11 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 257,86 g |
Tuky | 269,51 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 1 875,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Namiesto Zlatého klasu možno použiť Krémový prášek, je to to isté. Ak ho nedostanete, potom použite vanilkový puding, ale treba pridať 3 lyžice solamylu, samotný puding by nebol hustý. Krém musí byť pevný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2015 02:24
dobrota
16. 7. 2014 20:19
nat: Tak to vám neviem povedať, kokosový olej nepoužívam vôbec. Možno sa niekto ozve, kto ho používa.
16. 7. 2014 14:31
jde místo normálního oleje použít kokosový ?
29. 1. 2011 11:34
Tak se krásně rozležel a ztuhl.I bez maizeny,stačil jen puding.Jsou výborné.Fotky jsem přidala. Už 6-tý den mám zbyteček v lednici a ten je úplně nejlepší,korpus nádherně zvláčněl.Příště potřu troškou džusu korpus,před nalitím džusového pudingu.
28. 1. 2011 13:31
Teri,zkouším tyto řezy a už chladne korpus s pomerančovým krémem a ten je tedy suprový.Dnes dodělám a asi nevydržíme do zítra a večer nakrojíme.Použila jsem vanilkový puding místo Zlatého klasu.Tak doufám,že to ztuhne také.Dám vědět.
4. 2. 2010 09:54
Gabika, jablká sú dosť nevýraznej chuti na tento zákusok, asi preto vám to nechutilo. Ono predsa len pomaranč je výraznejší.
S tými piškótami som akosi blbo čítala sorry
S tými piškótami som akosi blbo čítala sorry
4. 2. 2010 09:46
Terezko, na šlehačku se dají piškoty namočené v džusu a vrch se pocáká čokopolevou Akorát, že já ty piškoty nedávám těsně vedle sebe, ale s mezerami. Zkoušeli jsme i verzi jablečnou (místo pomerančového džusu jablečný), ale ta nám tolik nechutnala
3. 2. 2010 16:05
Aha, Gabika, u nás sa robia tieto :
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JROONR...
Ale ani v tvojej Lambade neidú navrch piškóty, ale poleva. Raz to skúsim podľa tvojho, s tou polevou.
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JROONR...
Ale ani v tvojej Lambade neidú navrch piškóty, ale poleva. Raz to skúsim podľa tvojho, s tou polevou.
3. 2. 2010 14:22
Terezko, dělám tyto http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JMMPJM...
3. 2. 2010 12:54
Gabika, rezy Lambada sa u nás robia inak : ide piškóta, potom marhuľový krém z Frutiny, a na to šľahačka. Teda krém je iný a na vrch Lambady sa u nás nedávajú piškóty. Zákusok končí šľahačkou.
3. 2. 2010 12:44
3. 2. 2010 08:14
Znám to jako řezy lambada Jsou velice osvěžující
3. 2. 2010 07:34
Tejaja velké díky, člověk se učí celý život, pokud o to stojífoto super nápad
3. 2. 2010 07:27
jj, znám a dělám, je to lahoda
3. 2. 2010 05:45
Cardanka, Zlatý klas je krémový prášok, podobne ako puding, ale nie je sladký a je určený vyložene na prípravu krémov rôznej hustoty. Okrem toho sa dá použiť na zjemnenie cesta. V Čechách sa vyrába "Krémový prášek", je to to isté. Pudingom sa úplne nahradiť nedá, pretože puding je riedky. preto treba pridať solamyl. Dostaž bežné balenie po 40 g, alebo veľké balenie - 200 g.
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 10 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 31 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: vídeňský řez vídeňské čokoládové řezy řezy na plech nejnovější recepty rezy lambada lambada rezy vídenské piškotové řezy vídeňský moučník vídeňský dort moučník lambáda zakusok lambada vídeňský korpus kremový prašek zlatý klas vídeňský zákusek videňské moučníky vídeňskéřezy zlaty klas kremovy prasek balíček zlatý klas zakusek lambada top recepty.cz.videnske rezy džusové řezy
Suroviny: cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, džus pomerančový, zlatý klas, cukr, šlehačka, ztužovač šlehačky, džus pomerančový, piškoty dlouhé, rum, poleva čokoládová
Vídeňské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AN0p
23 názorů