Staňte se našimi fanoušky na:

Macecha řezy - výborné

Autor receptu: skvarek000 (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme vodu a olej, nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto si rozdělíme na dvě části, do jedné přidáme kakao. Do vymazaného a vysypaného plechu nalijeme nejdříve světlé těsto, poté tmavé. Z mléka, pudinku a cukru si uvaříme hustší pudink, který poté pomocí naběračky nalijeme na obě těsta. Vidličkou pak všechno promícháme, každý podle vlastního uvážení. Upečený korpus necháme vychladnout. Šlehačku si vyšleháme s vanilkovým cukrem, přidáme zakysanou smetanu a vzniklý krém naneseme na vychladlý korpus. Povrch můžeme ozdobit buďto polevou, strouhanou čokoládou, posypat kakaem,... každý dle své chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |23. listopadu 2014
vyzkouším Odpovědět
pavlina.komarkova.5|21. listopadu 2014
taky dělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!