Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarská gulášová polévka

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso a slaninu pokrájíme na větší kostky a na kastrolu ze všech stran osmažíme. Přidáme nakrájenou cibuli, zeleninu a společně dusíme. Nakonec přidáme rozmačkaný česnek, zalijeme vodou a vše asi 60 minut vaříme na malém plameni. Když maso změkne, polévku dochutíme a zjemníme smetanou. Polévku můžeme podávat s chlebem jako samostatné jídlo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |20. března 2013
Vkládám fotku Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Tea |19. února 2013
Vypadá báječně, hned mám na ni chuť.:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!