Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarská polévka z kysaného zelí "pijácká"

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V 1 litru vady vaříme zelí.mezitím připravíme sádlovou jíšku,do níž přidáme pokrájenou cibuli a mletou papriku.Jíškou zahustíme zelí,přidáme kmín,česnek,pokrájenou klobásu a lák ze zelí.Podle chuti osolíme,případně přidáme pálivou papriku.Pak zjemníme smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!