Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarská vepřová panenka

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso osolíme, opepříme a 30 minut je v misce necháme odležet v marinádě z 1 lžíce oleje, petrželky a mleté červené papriky. Pak maso ze všech stran opečeme v hlubší pánvi na zbylém rozpáleném oleji, vyndáme je a odložíme. Ve vysmaženém tuku osmahneme na mírnějším ohni najemno nakrájenou cibuli a papriku. Zaprášíme moukou, přilijeme víno a za stálého míchání 2 minuty povaříme. Přidáme vývar, rajčatový protlak a bobkový list a prošleháme. Do omáčky dáme maso a 20 minut vaříme (maso jednou otočíme). Pak je vyndáme a necháme 5 minut odpočívat. odstraníme bobkový list, přidáme nakrájenou čili papričku a ještě 5 minut mírně povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |14. června 2014
**** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!