Staňte se našimi fanoušky na:

Makarony s rajčatovo-vinnou omáčkou

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a česnek posekáme nadrobno. Pak v kastrolu na oleji rozpustíme slaninu, přidáme cibuli a česnek a necháme zesklovatět. Vmícháme rajčatový protlak, přilijeme červené víno, vmícháme rajčata a vaříme za občasného míchání asi 15 minut (podle potřeby můžeme přidat trochu horké vody) Těstoviny uvaříme podle návodu na skus, rajčatovo-vinnou omáčku osolíme a opepříme. Makarony necháme okapat a na talíři přelijeme omáčkou, přizdobíme bazalkou a posypeme strouhaným sýrem Gran Moravia.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!