Staňte se našimi fanoušky na:

Makedonská roštěná

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na větší kousky, naklepeme je, osolíme, pomoučníme a opečme po obou stranách na oleji. Cibuli umeleme na masovém strojku a na oleji usmažíme do zlata. Potom do cibule vložíme opečené maso spolu s olejem na němž se peklo, a dále ho v cibuli opékáme doměkka. Pak maso zalijeme jogurtem, dle potřeby dosolíme a dusíme ještě asi 5 minut. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!