Staňte se našimi fanoušky na:

Makrela v čermúle

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Makrely z každé strany třikrát nařízněte a dovnitř vetřete náplň. Pak dejte ryby alespoň na 2 hodiny vychladit. Troubu předehřejte na 180°C. Ryby z obou stran potřete trochou oleje a na rozpálené pánvi je zprudka 2 minuty po každé straně opečte. Pak je opatrně přesuňte na plech potažený papírem na pečení a 10 minut pečte, aby byly hotové. Pokapejte je čermúlou a podávejte s kuskusem, skrojky citronu a zbývající čermúlou v omáčníku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!