Staňte se našimi fanoušky na:

Mamčin vaječňák a svařák

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

VAJEČŇÁK 3 vejce ušleháme se 1/4kg jemného cukru, přidáme vanilkový cukr a konzervu slazeného kondenzovaného mléka. Všechno prošleháme a přidáme 1/2 l rumu, pak naplníme do lahví. SVAŘÁK Dáme vařit asi 1/4 l vody, kousek celé (nebo trochu mleté) skořice, hřebíček, 2 hrstky krystalového cukru - uvaříme. Potom zalijeme 3/4 l vína a necháme vzkypět - NESMÍ SE VAŘIT! Podle chuti přisladíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara4 |12. června 2016
vyzkouším Odpovědět
klara4 |12. června 2016
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!