Staňte se našimi fanoušky na:

Maso po čínsku

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky cca 2x2 cm a dáme na 24h uležet do chladu ve směsi: sůl, pepř, kari koření, olej, Maggi, Maizena, cibule nakrájené na proužky, žloutky Rozpálíme tuk a uleželé maso na něm zprudka osmahneme asi 3 minuty po každé straně. Rýže se k jídlu podává nesolená, vynikne tak chuť masa a koření.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |21. června 2013
vypadá úžasně, vyzkouším Odpovědět
Jan |1. dubna 2013
masíčko vypadá nádherně, každopádně vyzkouším, díky. :-) Odpovědět
petr@|10. března 2014
woooow.Všichni píšou jen vyzkouším,vyzkouším a vyzkouším a hovno z toho.Já před chvílí dodělala a woooow.Děkuji za recept.Petra Odpovědět
dinulinka|1. února 2014
ukládám... Odpovědět
Kůťa|10. řijna 2013
hmmmmm. já také..... vypadá to skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!