Staňte se našimi fanoušky na:

Masová bábovka

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
154× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do formy na bábovku dáme pečící papír. Osolené a opepřené kuřecí maso naskládáme do bábovky. Dále do ní dáme celá vejce, nastrouhaný sýr,několik druhů salámu, pažitku a anglickou slaninu, aby maso nebylo suché. Vrchní vrstva musí být z kuřecího masa, a ještě to zalijeme rozkvedlaným vejcem. Dáme do trouby a pečeme asi 1,5 hodiny při 250°C. POZNÁMKA: Množství záměrně neuvádím, každý si odhadne sám dle velikosti bábovky či jiné formy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
planeta |20. května 2013
recept znám, ale ještě jsem ho nevyzkoušela, ukládám Odpovědět
iva.vecerova |15. května 2013
super nápad Odpovědět
Dessyna |11. května 2013
Znám, je bezvadná Odpovědět
Zůz |10. května 2013
Čučim jak umi :-O, to by mě v životě nenapadlo! Odpovědět
Bábrle Inka |4. května 2013
Já to také beru podle toho kolik mám masa. To se nedá úplně přesně určit, záleží na tom kolik bude potřeba porcí - někdy mám 1kg masa jindy přes 1,5kg - podle toho si připravím i formu. Nedělám vždy bábovku, když je potřeba méně porcí, udělám do formy na biskupák. Odpovědět
martina.molerova |4. května 2013
nemam rada když recept nema napsané množstvi.ja neumim odhadovat.,ale rada bych ji vytvořila. Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
velice zajímavé, vyzkouším :) Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-), dělávala jsem ji kdysi z kuřete i vepřového Odpovědět
tepito |29. dubna 2013
je to jednodušší než roláda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!