Staňte se našimi fanoušky na:

Masová buchta

Autor receptu: jawesy (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1/2 kg libovějšího bůčku upečeme s kmínem, nakrájíme na větší kousky a klademe na vymazaný pečící plech s vyšším okrajem. Zalijeme těstem: sůl, mléko, vejce a hladkou mouku smícháme v hladké ale velmi řídké těsto, naleje na plech pečeme v plně rozehřáté troubě. Těsto by se mělo zkroutit a zvlnit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |29. ledna 2013
super buchta Odpovědět
ehm |9. ledna 2013
bile maso je zdrave !!!! Odpovědět
ehm |9. ledna 2013
musim autorce pochvalit fotecku Odpovědět
rbarnet|16. března 2014
Taky mám nejraději ze zákusků pořádný kus masa(ŘÍZEK) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!