Staňte se našimi fanoušky na:

Masový salát s fazolovými lusky

Autor receptu: M* (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vychladlé hovězí maso nakrájíme na kostičky,lusky překrájíme,okurky,vejce a cibuli nakrájíme na kostičky,cibuli spaříme a vymačkáme.V míse rozmícháme majonézu s hořčicí,octem,solí,pepřem a cukrem.Přidáme nakrájené suroviny,promícháme a dáme vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!