Staňte se našimi fanoušky na:

Marcipán s medem

Autor receptu: C (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
42× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sypké i tekuté suroviny zpracujeme na pracovní desce do hladké,vláčné hmoty-pokud se ruce lepí,namočíme je do vody. Tvarovat se dá ihned po zpracování. -Marcipán lze uchovat dobře zabalený v chladničce-po vyjmutí ohřejte v mikrovlnné trouhě a propracujte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

*y555 |2. dubna 2014
like Odpovědět
dagos |23. března 2014
super, ukládám Odpovědět
piskotka |21. února 2014
krásný Odpovědět
iva.hlouskova |20. února 2014
taky dělám Odpovědět
petrapo |18. února 2014
dělám podobně, není nad domácí marcipán ;) Odpovědět
X0X |14. února 2014
1**** Odpovědět
laura13|1. března 2014
zkusím Odpovědět
damanas|28. února 2014
jen ty růžičky na obrázku... to se mi nezdá, že by byly právě z tohoto typu potahovací hmoty Odpovědět
damanas|28. února 2014
taky ho dělám podobně, přidávám kapku mandlové tresti pro vůni Odpovědět
vera.baierova.58|21. února 2014
VYZKOUŠÍM!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!