Staňte se našimi fanoušky na:

Marinované ryby

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Recept pro 6 osob: Čerstvé ryby kuchyňsky upravíme, pak podle potřeby nakrájíme na menší kusy nebo uděláme filety. Naskládáme do velké keramické nádoby a zalijeme octovým nálevem. Může být ostřejší, ale sladkokyselý je ideální, proto lze použít znojemský okurkový. V octovém nálevu necháme ryby den či dva proležet v chladu. Pak ryby z láku vyjmeme a vyčkáme z nich tekutinu. Octový nálev z mísy vylejeme a do čisté mísy dáme zpátky ryby, ty zasypeme kořením, cibulí a zalijeme olivovým olejem. Necháme v chladu odležet a konzujeme až po pár dnech. Marinované ryby jsou dokonale rozleželé, když se všechny drobné kostičky rozpustily. 1 porce = 450 kcal - T 19 - S 17 - CH 180

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |28. září 2014
débré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!