Staňte se našimi fanoušky na:

Medová kachna

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zálivka - 3 lžíce medu, 3 lžíce dezertního vína, 3 lžíce sojové omáčky, 1/2 lžičky glutasolu Kachnu potřeme zálivkou, podlijeme trochou horké vody a v předehřáté troubě pečeme. Po chvíli teplotu snížíme a zvolna dopékáme. Často potíráme zálivkou, podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou. Upečeno kachnu naporcujeme na menší kousky, přelijeme vypečenou šťávou smíchanou se zbylou zálivkou a podáváme na míse s dušenou rýží a tenkými plátky salátové okurky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
udělám Odpovědět
evahu |5. května 2013
dělám podobně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!