Staňte se našimi fanoušky na:

Medové kuře s pastinákem

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Polovinu oleje rozpalte v litinovém hrnci s pokličkou a pak na něm ze všech stran opečte kuřecí paličky. Osolte je a dejte stranou. Naopak do hrnce přidejte zbývající dvě lžíce oleje a doměkka na něm opečte cibuli. Pak na cibuli posaďte maso a pastinák. Vývar smíchejte s hořčicí a medem a směsí přelijte obsah hrnce. Posypejte tymiánem a přiveďte k varu. Přiklopené dejte na půl hodiny do trouby předehřáté na 200 °C. Dosolte podle chuti a podávejte ozdobené čerstvými lístky tymiánu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.stefanova.7 |12. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!