Staňte se našimi fanoušky na:

Medové perníčky tety Jitky

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny přísady pečlivě promíchat a vypracovat těsto, nechat do druhého dne v chladu. Na vále posypaném moukou z těsta vyválet placku asi 5 mm a vykrajovat tvary podle příležitosti k jaké se perníčky pečou. Péct ve středně vyhřáté troubě, na plechu s pečícím papírem, asi 20 minut. Po vychladnutí zdobit perníčky dle své fantazie. Poleva: 150g moučkového cukru a jeden bílek Bílek našlehat šlehačem, pak přidat cukr a opatrně zamíchat. Plevu nechat uležet v mikrotenovém sáčku přes noc v chladu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Maty |26. května 2014
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!