Staňte se našimi fanoušky na:

Medvědí česnek do pokrmů

Autor receptu: jola (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(12 hlasů)
Ohodnotit recept
56× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Medvědí česnek umyjeme, necháme okapat a osušíme. Nakrájíme na menší kousky, dáme do mixéru, přidáme trošinku oleje a rozmixujeme. Smícháme se solí a zbylým olejem, dáme do sklenice, uzavřeme víčkem a uložíme do lednice. Přidáváme do polévek, pod maso, do slaných závinů, atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

iva.hlouskova |4. února 2013
zajímavé Odpovědět
ohen |3. února 2013
to je dobrej nápad, snad se urodí česnek Odpovědět
Yvajs |3. února 2013
jj to udělám Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Jiřina Lipková|8. dubna 2015
Udělala jsem si pár skleniček a dávám do všeho,kam se to hodí,doporučuji ,vynikající Odpovědět
Emar|5. února 2013
jen tak vědět, kde to roste... :-( Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!