Staňte se našimi fanoušky na:

Mexiko po česku

Autor receptu: E.Va. (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso jsme měli připravené na hamburgery - šlo o směs vepřového a hovězího s kostičkami rohlíku namočenými v mléce (nemusí být, nedáváme vždy) + sůl, pepř a sladká paprika Množství zeleniny si upravte dle sebe - my máme rádi zeleninová jídla, takže jsme měli zeleninového základu celkem dost a přimíchali jen cca 200 g masa - stačilo to asi na 3 porce. Na oleji důkladně osmažíme nakrájenou slaninu, cibulku a kostičky kořenové zeleniny. Jakmile je zelenina dostatečně připravená, přidáme nasekaný česnek a mleté maso. Maso při smažení stále promícháváme a oddělujeme vidličkou, aby nevznikl "karbanátek", ale sypká směs. Když je maso hotové, přidáme plechovku loupaných rajčat a plechovku fazolí (většinu nálevu vylívám). Promícháme, prohřejeme a případně dochutíme. Podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!