Staňte se našimi fanoušky na:

Míchaná vejce s hlívou a ředkvičkou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hlívu a ředkvičky očistíme (neloupeme) a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. V pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm usmažíme do růžova. Přidáme hlívu, ředkvičky, sůl a pomalu restujeme, dokud ředkvička není měkká. Do směsi vlijeme rozšlehaná, osolená a opepřená vejce a mícháme tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |22. února 2013
Ředkvička sama o sobě ve vaječině chutná, jako houba:-) Odpovědět
hella|27. července 2014
Nevím, proč se tu objevil recept na džem, nepsala jsem ho Odpovědět
hella|27. července 2014
OSTRUŽINOVÝ DŽEM Ingredience: 1,5 kg ostružin 600 g cukru krystal 1 lžička kyseliny citrónové 2 lžíce rumu 1 balení Želírfix 2:1 Postup: Ostružiny propláchneme pod vodou a dáme do kastrolu vařit. Ze začátku pozvolna zahříváme za občasného zamíchání, asi po 10 minutách ostružiny přivedeme k varu a šťouchadlem na brambory je trochu pomačkáme. Ve 2 lžících cukru rozmícháme Želífix, přidáme do ostružin a 5 minut povaříme. Přidáme zbývající cukr a od bodu varu povaříme 2 minuty. Do odstaveného džemu vmícháme kyselinu citrónovou a rum. Naplníme do skleniček a dáme sterilovat na 15 minut při 85°C. Získáme 9 skleniček od dětské výživy. Všechny recepty od vás jsou báječné !!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!